Survivor: Η απάντηση του Ντάνου στις δηλώσεις της Ειρήνης Κολιδά!

Survivor

«Τώρα, γιατί το λέει έξω, αν το έχει πει, εμένα θα μου άρεσε να μου το πει και να της πω “τι εννοείς;”».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, στο πλαίσιο της παρουσίας του στο Survivor Πανόραμα, μίλησε μεταξύ άλλων και για την Ειρήνη Κολιδά. Η πρώην παίκτρια των Μαχητών είχε πει πριν καιρό πως “ο Ντάνος δεν είναι ο θεός που όλοι νομίζουν”.

[dfp_ads id=236982]

Αγγελόπουλος: «Η Ευρυδίκη επηρεάστηκε από την…»

«Καλά, σιγά μην είμαι θεός. Κατ’ αρχήν δεν ξέρω γιατί προέκυψε το “θεός”. Εμένα η Ειρήνη Κολιδά όσες φορές έχουμε συναντηθεί είτε στα παιχνίδια, είτε χθες, είτε προχθές ποτέ δεν μου είπε “δεν είσαι ο θεός που όλοι νομίζουν”. Τώρα, γιατί το λέει έξω, αν το έχει πει, εμένα θα μου άρεσε να μου το πει και να της πω “τι εννοείς;”. Και να έχω και την Ειρήνη να μου απαντήσει εδώ για κάτι που είπε. Τώρα δεν είναι παρούσα.

Ο Αγγελόπουλος είναι «ελεύθερος»! Οι σχέσεις του και οι γυναίκες που του αρέσουν!

Θεωρώ όμως ότι δεν γνωριζόμασταν καλά. Και μέσα από αυτό δεν μπορεί να ξέρει αν της αρέσω ή αν μου αρέσει σαν άνθρωπος ή οτιδήποτε. Τώρα, το τι είπε και τι δεν είπε, καλό θα ήταν να βρισκόταν εδώ δίπλα μας γιατί έχουμε σχέση αρκετά καλή, δεν έχουμε πει ποτέ κάτι.

Αγγελόπουλος: Ο άγνωστος καβγάς με τον μισθοφόρο και τα περιστατικά στο ξενοδοχείο! Έτσι τον έδιωξαν οι Μαχητές!

Χάρηκα πολύ όταν έμαθα ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα υγείας γιατί τα παιδιά πέρασαν πολύ δύσκολα. Αλλά από την άλλη, ούτε θεός το έπαιξα ποτέ. Αν υπάρχει θεότητα η οποία ψαρεύει, ανοίγει μια καρύδα, φτιάχνει ένα πιτάκι και είναι καλός στα αγωνίσματα, ναι είμαι αυτός ο Θεός», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος για την Ειρήνη Κολιδά στο Survivor Πανόραμα…