Survivor – Αγγελόπουλος: «Η Ευρυδίκη επηρεάστηκε από την…»

Survivor

«Όταν ταιριάζεις με έναν άνθρωπο, δεν θα επιλέξεις αυτόν, θα επιλέξεις κάποιον που δεν ταιριάζεις. Εγώ ήμουν αυτός ο άνθρωπος για πολλούς ανθρώπους εκεί μέσα».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στο Survivor Πανόραμα για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Όπως τόνισε ο Ντάνος, η αθλητικογράφος είχε επηρεαστεί από την αρνητικότητα που υπήρχε προς το πρόσωπό του.

[dfp_ads id=236982]

Ο Ντάνος μιλά για την Σόφη Πασχάλη και το “παράνομο” ψωμί! «Έψαχναν αν έχω κρύψει φαγητό…»

«Με την Ευρυδίκη συστηθήκαμε μέσα από τις δικές μου τοποθετήσεις και πράξεις. Παρασύρθηκε λίγο με όλο αυτό και θεωρώ ότι ήταν αρκετά ώριμη να επιλέξει αν θα παρασυρθεί ή όχι. Η Ευρυδίκη δεν είναι ανώριμο κορίτσι ή παιδί, ίσως το “παρασύρθηκε” είναι λίγο υπερβολικό. Θεωρώ ότι επηρεάστηκε από όλη αυτή την αρνητικότητα απέναντί μου, από κάποιους λίγο, λίγο, κάποιοι περισσότερο και συσσωρεύτηκε μια αρνητικότητα. Και κάπου επηρεάστηκε.

Ο Αγγελόπουλος “ξεγύμνωσε” τον Χανταμπάκη! «Ήταν συσσωρευμένα πολλά…»

Το “παρασύρθηκε” το παίρνω πίσω γιατί είναι λίγο υπερβολικό. Είναι ένα άτομο που έχει πολύ ισχυρή προσωπικότητα, αλλά και αποφασίζει για τον εαυτό της. Δεν επιτρέπει πράγματα να αποφασίζουν οι άλλοι γι’ αυτήν. Αυτό που είχε πει ο Χρανιώτης ισχύει. Είμαστε σε ένα παιχνίδι που πρέπει να αποφασίσει ποιος θα φύγει.

Αγγελόπουλος: Ο άγνωστος καβγάς με τον μισθοφόρο και τα περιστατικά στο ξενοδοχείο! Έτσι τον έδιωξαν οι Μαχητές!

Όταν ταιριάζεις με έναν άνθρωπο, δεν θα επιλέξεις αυτόν, θα επιλέξεις κάποιον που δεν ταιριάζεις. Εγώ ήμουν αυτός ο άνθρωπος για πολλούς ανθρώπους εκεί μέσα. Να μου κοπούν τα πόδια αν φώναξα ποτέ κάμερα ή αν έπαιξα ποτέ κάτι μπροστά στην κάμερα. Ο Χρανιώτης είχε πει ότι είναι σαν να ψάχνεις το εξιλαστήριο θύμα», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο Survivor Πανόραμα…