Survivor: Ο Ντάνος μιλά για την Σόφη Πασχάλη και το “παράνομο” ψωμί! «Έψαχναν αν έχω κρύψει φαγητό…»

Survivor

«Με κράταγε σε απόσταση με χαρακτηρισμούς στο μυαλό της που δεν μου ταιριάζουν».

Για την Σόφη Πασχάλη μίλησε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο Survivor Πανόραμα. Ο Ντάνος αναφέρθηκε επίσης στο γεγονός ότι έδωσε τα παπούτσια του στον βαρκάρη, ο οποίος του προσέφερε ως αντάλλαγμα ένα ψωμί.

[dfp_ads id=236982]

Ο Αγγελόπουλος “ξεγύμνωσε” τον Χανταμπάκη! «Ήταν συσσωρευμένα πολλά…»

«Εγώ αυθόρμητα κάποια στιγμή όπως έβγαινα από το σκάφος μου ζήτησε ο άνθρωπος που ήταν συνεργάτης του οδηγού, άνθρωποι ταλαιπωρημένοι όλοι αυτοί, μετά το παιχνίδι να του δώσω τα παπούτσια μου, εγώ τα έβγαλα επί τόπου και τα έδωσα. Δεν είμαι ο καλός σαμαρείτης ούτε ο άνθρωπος που θα υποδείξει τι θα κάνει ο κόσμος, αλλά εγώ το αισθάνθηκα γιατί μπόρεσα και τα έβγαλα. Ήξερα ότι η παραγωγή θα μου πάρει άλλα.

Αγγελόπουλος: Ο άγνωστος καβγάς με τον μισθοφόρο και τα περιστατικά στο ξενοδοχείο! Έτσι τον έδιωξαν οι Μαχητές!

Ο άνθρωπος αυτός μου έφερε κάποια στιγμή ένα ψωμί, το οποίο μοιράστηκε στα 11 και φάγανε όλοι. Κι επειδή ήταν κάτι κρυφό, τους περισσότερους τους τάισα στο στόμα γιατί έπρεπε να κρυφτούμε. Έγινε άλλες δύο φορές, μία από εμάς και μία από τους Μαχητές. Όταν ζαλίζεσαι από την πείνα λες ότι κάτι πρέπει να γίνει.

Κωλοτούμπα Πασχάλη για Αγγελόπουλο! Τι είπε για την αγκαλιά;

Ξεκίνησε αυθόρμητα από την κίνηση να δώσω τα παπούτσια μου και ανταποδόθηκε από τον άνθρωπο αυτόν και απλά έγινε άλλη μία φορά. Κάποιοι θεώρησαν πολλά πράγματα. Όταν παίρνεις αυτό και το κόβεις σε έντεκα κομμάτια, οπωσδήποτε σου λέει ο κακοπροαίρετος ότι έχεις άλλο ένα και το έχεις φάει μόνος σου. Πραγματικά κάποιοι έψαχναν τα βράχια, αν έχω κρύψει φαγητό. Προσπαθούσαν κάτι να βρουν συνέχεια».

Για την Σόφη Πασχάλη: «Όταν έχεις εισπράξει μια απόσταση, δεν σε πειράζει που σε χαιρετάει έτσι την τελευταία μέρα. Αφού δεν ήμασταν κοντά, δεν με άφηνε να πάω κοντά. Με κράταγε σε απόσταση με χαρακτηρισμούς στο μυαλό της που δεν μου ταιριάζουν. Δεν έχω εικόνα τι έχει ειπωθεί από τον καθένα. Η αγκαλιά που εισέπραξα μπορεί να είναι για χίλιους λόγους.

Από εκεί και πέρα δεν μου αρέσει να είμαι προκατειλημμένος αρνητικά και να πω ότι είναι για κάτι άλλο. Μπορεί να έχει μετανιώσει. Όλοι μας περάσαμε δύσκολα και μπορεί να της βγήκε ένας κακός εαυτός. Μπορεί και αυτή να επηρεάστηκε. Εγώ δεν μπορώ να το μάθω μέσα από μια αγκαλιά ή μέσα από κάτι που θα έχει πει κάποτε, αν δεν υπάρχει τριβή και να μου εκδηλώσει το τι μπορεί να θέλει στη σχέση μας. Δεν είμαι άνθρωπος που θέλει το κακό του άλλου», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Δείτε τι είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο Survivor Πανόραμα…