Στέφανος Μουαγκιέ: «Το 2012 στο Γκάζι παραλίγο να ήμουν κι εγώ ένα θύμα συγκεκριμένου κόμματος»

Στέφανος Μουαγκιέ

"Απλά, είχε πολύ κόσμο κι έτσι τη γλίτωσα, ζω. Μου επιτέθηκαν. Ήμουν μόνος μου γιατί είχα πάει να κλείσω μια επαγγελματική συμφωνία".

O Στέφανος Μουαγκιέ έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή τους στις σειρές «Γ4» του Alpha, «Πολυκατοικια» και «Κλεμμένα Όνειρα» του Mega. Φέτος παίζει στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα» και το μεσημέρι της Τρίτης πέρασε το κατώφλι του Πρωινό. Στη συζήτησή του με την Φαίη Σκορδά, ο Στέφανος αναφέρθηκε και στη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε το 2012, αποκαλύπτοντας πως είναι τυχερός που γλίτωσε και είναι ζωντανός.

Στέφανος Μουαγκιέ για τη Χρυσή Αυγή: «Είναι πνευματικά άρρωστοι»!

«Το 2012 στο Γκάζι παραλίγο να ήμουν κι εγώ ένα θύμα συγκεκριμένου κόμματος. Απλά, είχε πολύ κόσμο κι έτσι τη γλίτωσα, ζω. Μου επιτέθηκαν. Θυμάμαι τους φίλους μου και την τότε σχέση μου που αγχωνόντουσαν να προσπαθούν να με πείσουν ότι δεν πρέπει να βγαίνω εγώ σε αυτή την περιοχή. Εμένα όμως δεν μου αρέσει να αισθάνομαι κλειδωμένος. Άρα, με το που έγινε αυτό, πεισματικά έβγαινα μόνο σε αυτή την περιοχή. Ήμουν μόνος μου γιατί είχα πάει να κλείσω μια επαγγελματική συμφωνία. Προσπάθησα να ρίξω τον αντρικό μου εγωισμό και να μην πάω στη χαζή βία, γιατί σκέφτηκα τι κακό θα μπορούσα να προκαλέσω με την πράξη μου αυτή. Ήμουν θεατής, ακροατής στα πολύ άσχημα πράγματα που άκουγα», εξομολογήθηκε ο Στέφανος Μουαγκιέ.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…