Στέφανος Μουαγκιέ για τη Χρυσή Αυγή: «Είναι πνευματικά άρρωστοι»!

Συνεργάτης από το πρωινό του MEGA, μόλις τον είδε είπε ότι θα φωνάξει τη Χρυσή Αυγή! - Ο Λιάγκας ρωτούσε για τα ...κρυφά του χαρίσματα!

Καλεσμένος στο «Πρωινό mou» σήμερα ήταν ο ηθοποιός της δημοφιλούς σειράς του MEGA «Κλεμμένα Όνειρα», Στέφανος Μουαγκιέ. Ο Γιώργος Λιάγκας αφού πρώτα θέλησε να επιβεβαιώσει τις φήμες που ακολουθούν τη μαύρη φυλή, περί των κρυφών χαρισμάτων -«Πάντα πίσω από μια μεγάλη ιστορία, κάτι κρύβεται…», απάντησε ο ηθοποιός- πέρασε στο θέμα που απασχολεί έντονα την επικαιρότητα τον τελευταίο καιρό, την είσοδο της Χρυσής Αυγής στο ελληνικό κοινοβούλιο.

«Δεν δικαιολογώ ότι στο Δίστομο τα «αβγά» βγήκαν πρώτοι!» σχολίασε ο Στέφανος Μουαγκιέ και συνέχισε: «Όταν είναι κάποιος πνευματικά ασθενής, δηλαδή τελεί τις πνευματικές του λειτουργίες στερημένα, δεν κακιώνω με αυτόν. Άρα, όλους αυτούς εγώ τους έχω στη λίστα μου ότι είναι πνευματικά άρρωστοι! Δεν γίνεται ένας άνθρωπος 24 ώρες το 24ωρο να έχει μένος».

Όσο για τη σχέση του με τη Σάσα Σταμάτη, ο ηθοποιός είπε ότι κατά τη γνωριμία του στο στούντιο πέρασαν από τις γλύκες στην …απειλή της Σάσας ότι θα φέρει τη Χρυσή Αυγή!

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

O Θέμος ΜΙΛΑ για την Μενεγάκη και για την Χρυσή Αυγή!

Πασίγνωστος ηθοποιός δηλώνει πως παίρνει θετική ενέργεια από το φλερτ ανδρών, ενώ συμφωνεί με την Χρυσή Αυγή σε κάποια πράγματα!

Μιχαλολιάκος: «Σταματήστε την παραμύθα, δεν πλάκωσε κανέναν το άρμα στο Πολυτεχνείο»

Ο Zero των Vegas ΜΙΛΑ για τη συνάντησή του με μέλος της Χρυσής Αυγής!