Σταμάτης Κραουνάκης κατά Πρωτοψάλτη: «Θα παρεξηγηθεί μια χοντρή που είναι από κάτω; Έλεος» – Η απάντησή του για το «κουλή δεξία»

Σταμάτης Κραουνάκης

«Το τι πλάκα θα κάνω εγώ στο μαγαζάκι μου, είναι δικό μου θέμα», είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα παραχώρησε ο Σταμάτης Κραουνάκης. Ο γνωστός συνθέτης απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη.

Σταμάτης Κραουνάκης για Άλκηστη Πρωτοψάλτη και «Άδωνι»: «Κουλή δεξιά»

«Άκου τι έχω πάθει, παραπονέθηκε η Άλκηστις σε εμένα που παίξαμε στην εκπομπή το βίντεο με το «κουλή δεξία». Και πήρε μετά η Άλκηστις έναν κοινό γνωστό και λέει “γιατί το έπαιξες;”. Και λέω “τι φταίω εγώ; Το είπε στην παράσταση, το ακούσαμε πολλοί άνθρωποι”», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Γιώργος Λιάγκας σε Πρωτοψάλτη: «Σταμάτα αυτή την παραπληροφόρηση, ο Κραουνάκης το είπε, όχι εγώ»

Ο Σταμάτης Κραουνάκης απάντησε: «Σίγουρα όταν λέω “κουλή δεξία” δεν εννοώ την Άλκηστη, αλλά την ιδεολογία που βάζει την Άλκηστη να κόψει μια λέξη από ένα τραγούδι 40 ετών. Δεν ξέρω γιατί το έκανε, δικό της θέμα, εγώ θα απαντήσω γι’ αυτό; Εγώ ίσα ίσα, στις πρώτες δηλώσεις είπα να κάνει ότι θέλει, δεν έχω τίποτα με την “εγχείρηση”. Όταν εκείνη αποφασίζει, γιατί ντρέπεται τη λέξη, ενώ την έχει πει 40 χρόνια πριν, ότι θα θίξει κάποια χοντρούλα, εγώ δεν το έχω αυτό το θέμα. Στο μαγαζάκι μου, που είναι 150 θεατές, το τι πλάκα θα κάνω είναι δικό μου θέμα».

Ο Σταμάτης Κραουνάκης ανέφερε επίσης: «Δεν με ενόχλησε καθόλου αυτό που έκανε. Όλα αυτά είναι άνευ λόγου. Δηλαδή θα παρεξηγηθεί μια χοντρή που είναι από κάτω; Έλεος! Έχω να μιλήσω μαζί της 2-3 χρόνια. Ήταν φάουλ ότι βγήκε να παίξει τα τραγούδια μας, χωρίς να μας ρωτήσει, πάνω στο κάρο του δήμου και μπροστά στον Μητσοτάκη. Τότε μήνυσα τον δήμο Αθηναίων και όχι την Άλκηστη».