Σταμάτης Κραουνάκης για Άλκηστη Πρωτοψάλτη και «Άδωνι»: «Κουλή δεξιά»

Σταμάτης Κραουνάκης

"Σε αυτή την εποχή να φοβάσαι να μιλήσεις το τραγούδι γιατί είναι έναbody shaming της μόδας, το θεωρώ πολύ κουλή δεξιά", δηλώνει ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας το τελευταίο διάστημα επειδή αφαίρεσε τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις». Ο Σταμάτης Κραουνάκης, διαφωνώντας με αυτή την κίνηση της ερμηνεύτριας, την χαρακτηρίζει εμμέσως πλην σαφώς «κουλή δεξιά».

Πιο συγκεκριμένα, τραγουδώντας ο ίδιος το τραγούδι, άλλαξε τον στίχο ως εξής: «Και που πηγαίνει και μια κουλή δεξιά Κυριακή να της φύγει το στρες. Μας πείραξε η χοντρή, τι να ‘φταιγε κι αυτή; Χοντρούλα είναι κι αυτή. Δεν πειράζει κι η χοντρή, τι να κάνει και η χοντρή; Άμα είσαι δεξιά κουλή θα σου φταίει και η φτωχιά χοντρή».

Στη συνέχεια, ο Σταμάτης Κραουνάκης είπε: «Μακριά από εμάς το κουλή δεξιά. Δεν τα πειράζουμε τα τραγουδάκια, τα αφήνουμε στην ησυχία τους. Εμένα δεν με νοιάζει, αλήθεια σας λέω, λατρεύω την Άλκηστις, 30 χρόνια φίλοι, έχουμε ζήσει, έχουμε πιει από τα ίδια ποτήρια, έχουμε κοιμηθεί στα ίδια στρώματα. Αλλά, σε αυτή την εποχή να φοβάσαι να μιλήσεις το τραγούδι γιατί είναι έναbody shaming της μόδας, το θεωρώ πολύ κουλή δεξιά.