Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Μίλησα με την Σίσσυ Χρηστίδου πολλή ώρα στο τηλέφωνο»

Σταματίνα Τσιμτσιλή

"Μου είπε ότι όλες οι πλευρές ήξεραν ότι επί της ουσίας η ίδια δεν θα μπει σε λεπτομέρειες γιατί ήθελε να προστατέψει τα παιδιά της", λέει η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Με αφορμή τα όσα δήλωσε η Σίσσυ Χρηστίδου μετά τη συνέντευξη που έδωσε ο Θοδωρής Μαραντίνης στο Πρωινό για την δικαστική τους διαμάχη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στο Happy Day πως λίγες ώρες πριν επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Μιλήσαμε πολλή ώρα στο τηλέφωνο εκείνη την ημέρα και το πρωί που σας είπα κάποια πράγματα που ένιωθε και αισθανόταν και μιλήσαμε και μετά. Μου είπε ότι όλες οι πλευρές ήξεραν ότι επί της ουσίας η ίδια δεν θα μπει σε λεπτομέρειες γιατί ήθελε να προστατέψει τα παιδιά της», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και μετέφερε τα λόγια της Σίσσυς Χρηστίδου:

«Ο Θοδωρής είπε κάποια πράγματα ήταν δική του επιλογή, το ότι δεν ισχύουν, φαίνεται από τις δικαστικές αποφάσεις που έχουν βγει. Εγώ να βγω, να εκθέσω τον πατέρα των παιδιών μου και να πω πράγματα  που θα μείνουν στο διαδίκτυο και που θα τα στεναχωρήσουν και μπουν τα παιδιά στη διαδικασία να θεωρήσουν ότι οι γονείς τους έρχονται σε μια δημόσια κόντρα, δεν θα το κάνω ποτέ».

«Μάλιστα μου είπε κάτι που μου έκανε εντύπωση, ότι το ήξερε ο Θοδωρής αυτό ότι δεν θα σηκώσει το γάντι για μια τέτοια δημόσια κόντρα», πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.