Σταματίνα Τσιμτσιλή για Νίκο Συρίγο: «Αν δεν σου αρέσουν τα πεσίματα, δεν κάθεσαι κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο να μιλήσεις σε μία κάμερα»

Σταματίνα Τσιμτσιλή

"Αν είσαι εναντίον των πεσιμάτων, λες με ευγένεια ότι εγώ παιδιά δεν θέλω να μιλάω γι' αυτά", σημειώνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η δήλωση που έκανε ο Νίκος Συρίγος πως δεν του αρέσουν τα δημοσιογραφικά «πεσίματα», εκτός του ότι βρήκε αντίθετη την Σίσσυ Χρηστίδου, πυροδότησε και νέο κύκλο συζητήσεων, μετά τις αρχικές δηλώσεις που είχε κάνει ο Γιώργος Νταλάρας. Σχολιάζοντας το θέμα στο Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να πάρει μια συγκεκριμένη θέση.

«Το θέμα είναι ότι αν δεν σου αρέσουν τα πεσίματα και δεν τα εγκρίνεις, δεν κάθεσαι κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο να μιλήσεις σε μία κάμερα», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Μπορώ να καταλάβω ότι ο Νίκος σέβεται τους συναδέλφους και έχει και το άγχος να μην πουν ότι καβάλησε το καλάμι ή ότι την ψώνισε… αλλά από την άλλη, αν είσαι εναντίον των πεσιμάτων, λες με ευγένεια ότι εγώ παιδιά δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτά», πρόσθεσε στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή.