Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ναταλία Γερμανού: «Δεν μπορείς να αδειάζεις τον συνεργάτη σου στον αέρα»

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Το σημαντικό που λέει η Σίσσυ κι εκεί πρέπει να σταθούμε γιατί είναι ενδιαφέρουσα κουβέντα, είναι η «μπηχτή» σε επίπεδο παρουσιάστριας¨" ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε τα όσα είπε η Σίσσυ Χρηστίδου για την Ναταλία Γερμανού σε σχέση με τον χειρισμό του θέματος με τον Γιώργο Νταλάρα και τους δημοσιογράφους παίρνοντας το μέρος της παρουσιάστριας του Mega.

«Όταν διάβασα τους τίτλους του θέματος, με εντυπωσίασε το πώς η Σίσσυ Χρηστίδου με πολύ ευγενικό τρόπο αλλά ταυτόχρονα δεικτικό, κατάφερε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Εγώ θα συμφωνήσω στη Σίσσυ με το εξής: το να είσαι υπεράνω στη θεωρία αλλά στην πράξη να έχεις ακολουθήσει μία άλλη τακτική, είναι κάτι σύνηθες γενικώς στην ελληνική πραγματικότητα.

Το θέμα δεν είναι μόνο στη θεωρία και στα λόγια να θες να δείχνεις ότι έχεις μία άλλη στρατηγική, μία άλλη κοσμοθεωρία, μία άλλη τακτική αλλά στην πράξη να κάνεις κάτι άλλο. Για εμένα το πιο σημαντικό, δεν μπορείς να αδειάζεις τον συνεργάτη σου στον αέρα, είτε αυτός είναι ο ρεπόρτερ που έχει πάει και τον καταχεριάζει ο Νταλάρας» ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Εγώ μιλάω σε επίπεδο περιεχομένου, καλώς ή κακώς τα “πεσίματα” είναι ένας τρόπος της δουλειάς μας που αλιεύονται ειδήσεις… Κάποιες φορές μπορείς να εκνευρίσεις κάποιον επειδή μπορεί να μην σε περιμένει, αλλά από εκεί και πέρα σεβόμαστε τον συνάδελφο που έρχεται» συνέχισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Το σημαντικό που λέει η Σίσσυ κι εκεί πρέπει να σταθούμε γιατί είναι ενδιαφέρουσα κουβέντα, είναι η «μπηχτή» σε επίπεδο παρουσιάστριας. Ότι λέει η Σίσσυ στη Ναταλία “άρα Ναταλία μου, αφού δεν συμφωνείς με αυτή τη λογική, να αλλάξεις την εκπομπή σου”. Εμένα αυτό ξέρεις τι μου θυμίζει; Περιπτώσεις που παίζουν και κάτι κατάπτυστο π.χ. κάποιες δηλώσεις ανθρώπου που προσβάλλει και μετά λένε γιατί το παίξατε αυτό, τι ντροπή είναι αυτό. Παίζεις κάτι που είναι αυτονόητα καταδικαστέο και μετά να πεις ότι το καταδικάζεις» κατέληξε η παρουσιάστρια του Alpha.