Σταματίνα Τσιμτσιλή για κόντρα Σεφερλή – Ουγγαρέζου: «Είναι σαν να του έκλεισε ο Μάρκος την πόρτα του Mega»

Δημήτρης Παπανώτας: «Ο Σεφερλής έχει μια πορεία 20 χρόνων και ένα όνομα στην πιάτσα. Αν τον έχεις βρίσει ανάμεσα σε 10 τεχνικούς, οφείλεις από μόνο σου να του ζητήσεις ένα συγνώμη».

Η εξέλιξη της κόντρας Σεφερλή – Ουγγαρέζου έπεσε στο τραπέζι του Happy Day και σήμερα, με αφορμή και τις δηλώσεις που έκανε σχετικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δείτε εδώ όσα είπε ο παρουσιαστής…

«Νομίζω ότι ο Μάρκος έχασε λίγο το δίκιο του φερόμενος έτσι στον Δημήτρη. Νομίζω ότι είναι πολύ άσχημο επαγγελματικά και συναδελφικά να το κάνεις αυτό σε έναν άνθρωπο που ένα χρόνο δουλεύεις μαζί του κάθε μέρα«, έκανε το πρώτο σχόλιο η Ελένη Τσολάκη.

«Έχεις την αίσθηση ότι πρόκειται για μια κατάχρηση εξουσίας;», ρώτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. 

Ο Δημήτρης Παπανώτας είχε διαφορετική άποψη: «Ο Μάρκος δεν έχει τηλεοπτική εμπειρία, έκανε το φάουλ να κάνει αυτή τη συζήτηση on camera. Είναι όμως καλλιτέχνης και είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος και καταλαβαίνω γιατί δεν τον άφησε τον Ουγγαρέζο να μπει μέσα. Του είπε ζήτα ένα συγνώμη. Αυτά πρέπει να λύνονται και μετά να συνυπάρχεις on air. Ο παρουσιαστής προσπαθεί τρεις ώρες να κάνει κέφι δεν μπορεί να έχει μπροστά του έναν άνθρωπο με τον οποίο έχουν σκοτωθεί. Το συγνώμη γιατί το έχουμε τόσο ακριβό; Ο Σεφερλής έχει μια πορεία 20 χρόνων και ένα όνομα στην πιάτσα. Αν τον έχεις βρίσει ανάμεσα σε 10 τεχνικούς, οφείλεις από μόνο σου να του ζητήσεις ένα συγνώμη».

«Έχω την αίσθηση ότι αν συνεχιστεί αυτή η ρήξη μέχρι το τέλος της σεζόν, ο ΑΝΤ1 για τον Δημήτρη είναι λίγο μονόδρομος», παρατήρησε η Ελένη Τσολάκη και ο Δημήτρης Παπανώτας πέταξε την ατάκα – καρφί: «Μήπως είναι το MAD μονόδρομος;».

«Ο Δημήτρης ίσως γι’ αυτό θύμωσε εκείνη τη μέρα. Με αυτή την αντιμετώπιση είναι σαν να του έκλεισε ο Μάρκος την πόρτα του Mega», κατέληξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

https://www.youtube.com/embed/E4MHzfVFt5E