Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν έχω τίποτα κακό να πω για τον Μάρκο»

«Θα είμαι κανονικά στο πόστο μου»

Μετά το επεισόδιο το πρωί της Τρίτης ανάμεσα στους δύο παρουσιατές, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν βγήκε στο «MEGA με ΜΙΑ», παρόλο που βρισκόταν στο στούντιο. Ο παρουσιαστής αρκέστηκε μόνο σε μερικά tweets και χθες μετά την ραδιοφωνική του εκπομπή οι ρεπόρτερ τον περίμεναν για να μιλήσει για το τι ακριβώς έχει συμβεί.

«Συγγνώμη που περιμένετε κι εσείς εδώ, αλλά δε θέλω να σχολιάσω τίποτα πάνω σε αυτό. Δεν έχω τίποτα κακό να πω για το Μάρκο, τον τιμώ, τον σέβομαι και αύριο θα είμαι στο πόστο μου κανονικά. Είμαι εκεί, τιμώ επίσης και το κανάλι μου και είμαι εκεί γιατί από εκεί πληρώνομαι.

Δεν έχει σημασία γιατί δεν βγήκα. Δεν θέλω να δώσω συνέχεια. Δεν θέλω να πω τίποτα πάνω σε αυτό, είναι όλα εντάξει.

Όπως ειπώθηκε και στον αέρα, δεν είναι πρέπον. Ποτέ δεν έχω σχολιάσει τέτοια πράγματα, δεν έχω επιβεβαιώσει ποτέ. Και δεν είναι πρέπον να πω, υπάρχοντος του συμβολαίου, αλλά δεδομένης και της κρίσης μου, το ότι έχω πει από την αρχή ότι έχει προτεραιότητα το κανάλι μου και του ότι εκκρεμεί μία συζήτηση, δεν θα μπορούσα να πω τίποτα στον αέρα ποτέ.

Δε θα το πω αυτό δημοσία. Ό,τι έχω να πω, θα το πω στον Μάρκο γιατί αφορά εμένα και τον Μάρκο. Δεν θέλω να κάνουμε αυτά τα λαϊκά δικαστήρια, ότι έχω να πω έχω μάθει να το λέω κατ’ ιδίαν.»