Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δυστυχώς ολοκληρώνεται η συνεργασία μας στο Happy Day»

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Τέλος από το Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Αυλαία στη συνεργασία με τον Happy Day έδωσε το πρωί της Παρασκευής, κατά τη διάρκεια σύνδεσης με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής Γιώργος Σατσίδης.

Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha θέλησε να ευχαριστήσει τον Mr Hollywood για την μακρά συνεργασία τους και να τον αποχαιρετήσει με χαμόγελο. «Σήμερα που ολοκληρώνεται το Bachelor, δυστυχώς ολοκληρώνεται και η δική μας συνεργασία. Θέλω να πω ότι εγώ με τον Γιώργο γνωρίζομαι πάρα πολλά χρόνια, τον εκτιμώ και τον θαυμάζω και όταν του πρωτοτηλεφώνησα πριν από τρία χρόνια για να κάνουμε αυτή την σύνδεση με εμπιστεύθηκε».

«Στην αρχή, θέλω να το πω και να τον τιμήσω για αυτό, το έκανε για κάποιους μήνες χωρίς να έχει καμία απαίτηση. Απλά και μόνο για να υποστηρίξει εμένα, την εκπομπή θεωρώντας πως θα είναι κάτι πολύ όμορφο» σημείωσε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Από τον Ιανουάριο θα γίνουν κάποια καινούργια πράγματα που δεν μας επιτρέπουν δυστυχώς να είμαστε μαζί» πρόσθεσε με ευγένεια ο Γιώργος Σατσίδης.

Έτσι, ύστερα από τρία χρόνια, ο Γιώργος Σατσίδης δεν θα βρίσκεται στο εξής στο Happy Day…