Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Άμα το γυρίσουμε όλοι στο κινητό, θα τους χαιρετήσουμε τους τεχνικούς μας»

Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Άκουσα και το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου και είχε δίκιο», λέει η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Για το περιστατικό που συνέβη χθες με τον Γρηγόρη Μπάκα και το οποίο σχολίασαν στη Super Κατερίνα, μίλησαν σήμερα στο Happy Day, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να λέει τη δική της άποψη για το θέμα και να στέλνει το μήνυμά της.

Χθες, λοιπόν, η Μαρία Σολωμού έδινε συνέντευξη στη Super Κατερίνα και τη Μένια Κούκου, αλλά ο Γρηγόρης Μπάκας από το Πρωινό, που βρισκόταν εκεί, σήκωσε το κινητό του και άρχισε να τραβάει βίντεο. Αυτό ήταν κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου και του Γρηγόρη Γκουντάρα.

Δείτε ΕΔΩ όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου

«Ποιος έχει πάει να κάψει το αποκλειστικό της Super Κατερίνα με το κινητό; Ο Μπάκας; Γεια σου ρε Μπάκα! Να έχεις κλείσει εσύ το αποκλειστικό σου και να έρχεται ο άλλος και να σου λέει “όχι φίλε, θα το έχω κι εγώ”», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και σήκωσε το κινητό της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε επίσης: «Πέρα από την πλάκα, επειδή οι εκπομπές χρησιμοποιούμε τηλεοπτικά συνεργεία, κι έτσι έχουν δουλειά και οι συνάδελφοι και οι τεχνικοί μας… Άκουσα και το σχόλιο της Κατερίνας και είχε δίκιο σε αυτό. Εντάξει, αν τύχει κι έχεις ένα σούπερ αποκλειστικό θέμα που εκείνη την ώρα δεν έχεις τηλεοπτικό συνεργείο, θα βγάλεις και θα το τραβήξεις.

Αλλά σε αυτά τα θέματα, τα κοινής λήψης, συνήθως έχουμε την κάμερά μας, τον ηχολήπτη μας, τον οπερατέρ κλπ. Όφειλα να το πω γιατί άμα είναι να το γυρίσουμε όλοι στο κινητό και να τραβάμε βίντεο και συνεντεύξεις, θα τους χαιρετήσουμε τους τεχνικούς μας».