Έξαλλοι στη Super Κατερίνα με ρεπόρτερ του Πρωινού: «Μετά από τόσα χρόνια στη δουλειά, τι να πεις»

Super Κατερίνα

"Αν ήμουν οπερατέρ, δεν θα μου άρεσε αυτό που βλέπω" υπογράμμισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Την Μαρία Σολωμού συνάντησε η Μένια Κούκου με την κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, αποχωρώντας από τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Στούντιο 4. Στο απόσπασμα όμως που προβλήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, το πρωινό της Τετάρτης, τον πρώτο λόγο ανάμεσα στην ηθοποιό και την κάμερα είχε το… χέρι του Γρηγόρη Μπάκα που τραβούσε βίντεο με το κινητό του καθ’ όλη τη διάρκεια των δηλώσεων.

Κάτι που φυσικά δεν έμεινε ασχολίαστο από την Κατερίνα Καινούργιου και την τηλεοπτική της παρέα. «Να κάνω μια ερώτηση εγώ πριν αρχίσουμε. Η Μαρία Σολωμού με τον Mente Fuerte είχαν και άνθρωπο μαζί τους που τους τραβούσε βίντεο με κινητό; Δεν έχω καταλάβει. Βλέπω ένα χέρι με ένα κινητό να τραβάει» σημείωσε χαρακτηριστικά η Χρύσλα Γεωργακοπούλου για να της απαντήσει ο Γρηγόρης Γκουντάρας πως «παιδιά, ο Γρηγόρης είναι. Ο Γρηγόρης Μπάκας είναι. Είναι άλλο κανάλι».

«Παιδιά, συγγνώμη. Τον Γρηγόρη τον συμπαθώ πάρα πολύ αλλά για ποιο λόγο; Αν ήμουν οπερατέρ, δεν θα μου άρεσε αυτό που βλέπω. Δεν ξέρω» τόνισε, με τη σειρά της, η Κατερίνα Καινούργιου με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να συμπληρώνει πως «μετά από τόσα χρόνια στη δουλειά να τραβάει με κινητό τώρα… Εντάξει, άστο! Τι να πεις».

Τότε, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου πρόσθεσε πως «εκεί είναι το θέμα. Όταν οι τεχνικοί έχουν βγάλει συγκεκριμένα πράγματα που έχουν ειπωθεί και απαγορεύεται οι δημοσιογράφοι να τραβάνε με κινητό γιατί ουσιαστικά ακυρώνουμε τη δουλειά των τεχνικών, των οπερατέρ και των ηχοληπτών. Δεν μπορούμε, εδώ πρέπει να είμαστε κομμουνιστές».

«Εμένα αυτό με το κινητό δεν μου φάνηκε αστείο. Μου φάνηκε πολύ σοβαρό αλλά δεν θα το σχολιάσουμε τώρα και δεν φταίει και ο Γρηγόρης» υπογράμμισε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα την Τετάρτη στον Alpha.