Σκορδά και Λιάγκας έγιναν έξαλλοι με τη συμπεριφορά Σταμάτη και Ουγγαρέζου!

Λιάγκας σε Σταμάτη: "Δεν έχω ανάγκη να μου κάνεις πρόλογο! Ειδικά από σένα"! - Σκορδά σε Ουγγαρέζο: "Αν το συνεχίσεις ενώ μιλάμε"!

Ανέβηκαν επικίνδυνα οι τόνοι σήμερα το πρωί στην εκπομπή του MEGA με τους δύο βασικούς παρουσιαστές να ενοχλούνται από τη συμπεριφορά των συνεργατών τους.

Αρχικά, όταν ο Γιώργος Λιάγκας πήγε να σχολιάσει τον χορό της Ντορέττας Παπαδημητρίου στον ημιτελικό του Dancing, το πάνελ του Πρωινό mou αναστατώθηκε, νομίζοντας ότι ο Γιώργος θα πει κάτι αρνητικό -όπως στην περίπτωση της Αγγελικής Ηλιάδη. Ο παρουσιαστής εκνευρίστηκε και είπε χαρακτηριστικά: «ΟΚ δεν μιλάω! Είναι και εκπομπή μου, άρα μπορώ να μιλήσω. Άμα είναι να πληρώνομαι για να μη μιλάω κιόλας, ας μου το πουν από το MEGA επισήμως»!

Όταν η Σάσα Σταμάτη πήγε να δικαιολογήσει την κατάσταση λέγοντας ότι του έκαναν πρόλογο σε αυτά που θα δήλωνε, η απάντηση που πήρε την άφησε με το στόμα ανοιχτό: «Δεν έχω ανάγκη να μου κάνεις πρόλογο Σάσα μου! Ειδικά από σένα να μου κάνεις πρόλογο κανένα»!

Λίγα λεπτά αργότερα κι ενώ η Φαίη Σκορδά μιλούσε για την εγκυμοσύνη της Κατερίνας Παπουτσάκη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, βρισκόμενος σε κατάσταση ευφορίας, φωνασκούσε. Τότε ήταν που η Φαίη τον …πάγωσε, λέγοντάς του με ανεβασμένο τόνο: «Αν το συνεχίσεις ενώ μιλάμε»!

Βέβαια, και στις δύο περιπτώσεις η ένταση κράτησε μόνο μερικά δευτερόλεπτα, καθώς η ομάδα είναι δεμένη και αγαπημένη εδώ και καιρό. Τα γέλια πλημμύρισαν πολύ σύντομα το στούντιο και πάλι.

Δείτε το βίντεο:

http://www.youtube.com/embed/2Sf4x_mXCFg

Διαβάστε ακόμα:

Λιάγκας: «Το τραγούδι της Ηλιάδη είναι τουρκομπαρόκ! Άθλιο! Εξευτελιστικό! Trash!

Πρωτοφανής λογομαχία Γιώργου Λιάγκα – Σάσας Σταμάτη για τους gay παρουσιαστές!

Ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε την παραίτηση της Σάσας Σταμάτη με αφορμή την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Το ύφος της Φαίης Σκορδά όταν άκουσε την …κακιά λέξη της Σάσας Σταμάτη!

Καβγάς Λιάγκα – Σταμάτη για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!