Λιάγκας: «Το τραγούδι της Ηλιάδη είναι τουρκομπαρόκ! Άθλιο! Εξευτελιστικό! Trash!

Απίστευτο ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για το τραγούδι της Αγγελικής Ηλιάδη! - Σκορδά: Παραπέμπει σε νυχτερινό μαγαζί!

Το θέμα της Eurovision απασχόλησε όπως ήταν αναμενόμενο και το πάνελ του Πρωινό mou. Την κουβέντα άνοιξε η Φαίη Σκορδά, η οποία ανέφερε ότι της αρέσει περισσότερο το τραγούδι του Αγάθωνα, ενώ για το τραγούδι της Αγγελικής Ηλιάδη είπε: «Δεν ξέρω αν ταιριάζει στην Eurovision. Παραπέμπει σε νυχτερινό μαγαζί»!

Με την άποψη της Φαίης συμφώνησε και η Ελισάβετ Σπανού.

Όλοι περίμεναν να πει τη γνώμη του και ο Γιώργος Λιάγκας, αλλά ο ίδιος είπε πως θα σιωπήσει και δεν πρόκειται να σχολιάσει τίποτα. Ωστόσο, μετά από την προβολή ενός βίντεο με δηλώσεις των συμμετεχόντων, ακολούθησε ένα ξέσπασμα του παρουσιαστή που άφησε τους πάντες άφωνους!

«Δεν αντιπροσωπεύει τη χώρα μας ούτε τον Έλληνα το τραγούδι αυτό. Το θεωρώ ένα γυφτοτουρκομπαρόκ άθλιο! Ντρέπομαι για το τραγούδι αυτό! Δεν θέλω να μας εκπροσωπήσει! Είναι άθλιο! Ντροπιαστικό! Εξευτελιστικό! Απαράδεκτο! Απορώ πώς ο Κασιδόκωστας με την PANIC έβαλαν υποψήφιο το τραγούδι. Είναι trash το τραγούδι! Βλέπουμε που βλέπουμε τουρκικές σειρές, μην πάμε και με τουρκικό τραγούδι στην Eurovision!», είπε έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας

Ο δημοσιογράφος δεν έδειξε ενθουσιασμό με κανένα από τα τραγούδια, αν και δήλωσε ότι προτιμά αυτό του Αγάθωνα με του Koza Mostra. Όσο για την Giorgina την αποκάλεσε «χοντρούλα».

Δείτε το βίντεο:

http://www.youtube.com/embed/lzxDoWNFxig

Αυτά είναι τα υποψήφια τραγούδια για την Eurovision! Ψηφίστε το αγαπημένο σας!