Σκληρή απάντηση Παπανώτα για Χρηστίδου: «Έγινε για εμπορικούς λόγους»

Δημήτρης Παπανώτας

"Όσο για το ότι είναι λάτρης του γυναικείου κορμιού ο Θοδωρής Μαραντίνης, το ξέρουμε, αποδεδειγμένο και συζητιέται σε όλη την Αθήνα".

Με έκτακτη εμφάνισή του στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, ο Δημήτρης Παπανώτας θέλησε να απαντήσει για το θέμα που έχει ξεσπάσει από προχθές, μετά από μία αναφορά που έγινε στο Happy Day για την εμφάνιση της Σίσσυς Χρηστίδου. Ο δημοσιογράφος απάντησε σε όλους και όσα είπε δεν περνούν απαρατήρητα:

«Για εμπορικούς λόγους το έκανε ο Παύλος Σταματόπουλος, ο οποίος είναι πολύ έμπειρος σε αυτά και είναι μια τακτική που ακολουθούσαμε στον ΑΝΤ1, ότι κάθε φορά που είχαμε πρεμιέρα έπρεπε να κάνουμε και ένα σκανδαλάκι. Το πιστεύω απόλυτα. Από τον Παύλο δεν το περίμενα αυτό. Γνωριζόμαστε από τη δεκαετία του ’90.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης αν θέλει να χαρακτηρίσει κάποιους «άνδρες» και «δημοσιογράφους»να μας πει ποιους εννοείς για να του απαντήσουμε κιόλας. Αν εννοείται συγκεκριμένα άτομα πρέπει να απαντήσουν αυτά τα άτομα, να μας πείτε ποιους εννοείτε. Όσο για το ότι είναι λάτρης του γυναικείου κορμιού το ξέρουμε, αποδεδειγμένο και συζητιέται σε όλη την Αθήνα.

Η λέξη «πρόστυχο» κυρία Χρηστίδου μου σημαίνει συγκεκριμένα πράγματα. Αν θέλετε δείτε τι σημαίνει, την επόμενη φορά που θα το χρησιμοποιήσετε να είναι σωστό και σοβαρό».

Η Ελένη Μενεγάκη στέλνει το μήνυμά της για το θέμα με την εμφάνιση της Σίσσυς Χρηστίδου