Σίσσυ Χρηστίδου: Συνεχίζει στο πρωινό του MEGA;

Σίσσυ Χρηστίδου

"Δεν αισθάνομαι καλά να συμβαίνει κάτι σοβαρό κι εμείς να είμαστε σε έναν άλλο κόσμο. Έχει αλλάξει η τηλεόραση, πρέπει σιγά-σιγά να προσαρμοστούμε όλοι", δηλώνει η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου. Τη γνωστή δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του MEGA εντόπισαν τα τηλεοπτικά συνεργεία σε επίσκεψή της σε εκδήλωση το απόγευμα του Σαββάτου και τη ρώτησαν για το μέλλον της συνεργασίας της με το Μεγάλο Κανάλι.

«Θα δούμε τι θα γίνει του χρόνου. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ικανοποιημένοι. Δεν έχουμε υπογράψει ακόμη αλλά αυτή είναι η πρόθεση και από τις δύο πλευρές», δηλώνει η Σίσσυ Χρηστίδου.

Θα τη βλέπαμε στην αντίστοιχη ζώνη του καθημερινού; Η ίδια ξεκαθαρίζει:

«Στην παρούσα φάση όχι. Αυτή η εκπομπή έτσι όπως είναι διαμορφωμένες οι ημέρες και οι ώρες εμένα με εξυπηρετεί πάρα πολύ με το καθημερινό πρόγραμμα των παιδιών. Οι καθημερινές εκπομπές είναι μία άλλη αρένα, που νομίζω ότι δεν μου ταιριάζει τόσο».

Όσον αφορά το ενημερωτικό σκέλος του «Χαμογέλα και Πάλι», η Σίσσυ Χρηστίδου απαντά: «Διαχειριζόμαστε όλα τα θέματα που συζητάμε σε κάθε παρέα, σε κάθε σπίτι. Δεν αισθάνομαι εγώ καλά να συμβαίνει κάτι σοβαρό κι εμείς να είμαστε σε έναν άλλο κόσμο. Έχει αλλάξει η τηλεόραση και νομίζω ότι πρέπει σιγά-σιγά να προσαρμοστούμε όλοι σε αυτό».