Σίσσυ Χρηστίδου: Συγκινημένη στο φινάλε της σεζόν – «Όσο μας έχετε σε αυτήν εδώ τη θέση, θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

Σίσσυ Χρηστίδου

"Μπορείς να πας μπροστά μόνο εάν έχεις γύρω σου ανθρώπους που νοιάζονται και αυτό δεν πληρώνεται με τίποτα. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη", είπε μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου στην τελευταία εκπομπή της χρονιάς.

Το τελευταίο «Χαμογέλα και Πάλι» της σεζόν έκλεισε σήμερα η Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια του MEGA, αφού αποχαιρέτησε την Ελένη Βουλγαράκη, θέλησε να πει δύο λόγια για τους συνεργάτες της και να εκφράσει τις ευχαριστίες για την τηλεοπτική σεζόν που ολοκληρώνεται.

«Είμαι ευλογημένη που μέσα σε αυτή τη συνθήκη, σε αυτή την εταιρία, ξεκινώντας από την  Άλκηστις Μαραγκουδάκη που μου έδωσε ξανά την ευκαιρία μετά από 6 χρόνια που έλειπα από την τηλεόραση να μπω ξανά και να κάνω αυτό που θέλω σε μία λευκή κόλλα χαρτί», είπε συγκινημένη η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Είχα μετά την ευλογία να έρθει ο Νίκος στη ζωή μου και να είναι ο άνθρωπος που για ό,τι χρειαστώ και όπως το ονειρεύομαι να μου στρώσει το χαλί λέγοντάς μου: πέρνα, κούκλα μου, περπάτα τον δρόμο που θέλεις.

Είχα την ελευθερία να διαλέξω τους ανθρώπους που θα έχω δίπλα μου στην κάθε θέση, νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη για όλους. Θέλω να ξέρετε ότι όλους σας αγαπώ», πρόσθεσε αμέσως μετά η παρουσιάστρια.

«Πέφτει πολλή δουλειά από πίσω θέλω να ξέρετε, η αγωνία είναι τεράστια. Μπορείς να πας μπροστά μόνο εάν έχεις γύρω σου ανθρώπους που νοιάζονται και αυτό δεν πληρώνεται με τίποτα. Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, που εδώ και 5 ολόκληρα χρόνια επιβραβεύετε αυτή την προσπάθεια.

Για αυτά που μας λέτε και μας βοηθάτε να γίνουμε καλύτεροι, είναι μία δέσμευση ή την υπόσχεση ότι όσο μας έχετε σε αυτήν εδώ τη θέση εμείς θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό», επισήμανε στον αποχαιρετιστήριο λόγο της η Σίσσυ Χρηστίδου.

Λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα το κανάλι της αλλά και τον κουμπάρο και συνεργάτη της, Παύλο Σταματόπουλο, μιλώντας συγκινημένη με εξαιρετικά λόγια και δίνοντας ραντεβού με τους τηλεθεατές για τον Σεπτέμβριο.