Σίσσυ Χρηστίδου: Συγκινεί η Ναταλία Γερμανού για το βαρύ της πένθος

Ναταλία Γερμανού

"Η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν ηρωίδα δίπλα στη μαμά της" τόνισε, μέσα σε όλα, η Ναταλία Γερμανού.

Την αγαπημένη της μητέρα έχασε το Σάββατο η Σίσσυ Χρηστίδου και η Ναταλία Γερμανού θέλησε, μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha, να στείλει το δικό της μήνυμα στην παρουσιάστρια. Οι δυο τους, άλλωστε, είχαν συνεργαστεί επί σειρά ετών με επιτυχία και διατηρούν καλές σχέσεις.

«Πριν ξεκινήσουμε την εκπομπή μας κανονικά και τη ροή της θέλουμε να μας επιτρέψετε να στείλουμε όλη μας την αγάπη και μια αγκαλιά, έστω και μέσα από την τηλεόραση, στη Σίσσυ Χρηστίδου. Στη συνάδελφο, τη φίλη, το κορίτσι που μαζί ξεκινήσαμε τα Σαββατοκύριακά μας το 2008 που βιώνει ένα πολύ μεγάλο ζόρι, μια μεγάλη απώλεια. Το να χάνεις τον γονιό σου, ειδικά όταν έχεις περάσει τόσους μήνες δίπλα του, κρατώντας του το χέρι… Η Σίσσυ έχασε τη μαμά της πριν από λίγες ώρες απ’ ότι ξέρω και το κουβάλησε όλο αυτό πολύ γενναία, πολύ ηρωικά, με πολύ κουράγιο και έκανε και μια εξαιρετικά τρυφερή και συγκινητική ανάρτηση αποχαιρετώντας τη μητέρα της» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

«Η Σίσσυ δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της μητέρας της όλο αυτό το διάστημα. Το κουβάλησε και ήταν ηρωίδα δίπλα στη μαμά της, ακόμα και αυτό, όταν ξέρεις ότι είσαι μπροστά σε ένα τέλος που θα έρθει, δεν απαλύνει τον πόνο».

«Την αγάπη μας, τη σκέψη και την ενέργεια στη Σίσσυ. Καλό παράδεισο στη μανούλα σου και να ξέρεις ότι είναι φύλακας άγγελός σου πια και δε θα σε αφήσει λεπτό. Την αγάπη μας από εμάς γιατί πέρα από συνάδελφος είναι και φίλη» συμπλήρωσε η Ναταλία Γερμανού στο μήνυμα της.