Σίσσυ Χρηστίδου: «Προτιμάμε να έχουμε στην ομάδα μας ένα καλό παιδί… παρά ένα κακό που είναι πολύ καλός επαγγελματίας»

Σίσσυ Χρηστίδου

"Η Κατερίνα (Καινούργιου) λέει ότι της στέλνουν συνέχεια δημοσιογράφοι βιογραφικά για δουλειά. Ας πάρει κανέναν καινούργιο δημοσιογράφο τότε στο πάνελ".

Τη δική του απάντηση στα σχόλια του Δημήτρη Αλεξάνδρου έδωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος μέσα από το «Χαμογέλα και Πάλι» το πρωινό του Σαββάτου (13/4). Η Σίσσυ Χρηστίδου ένιωσε την ανάγκη να κάνει και τη δική της τοποθέτηση ως οικοδέσποινα της εκπομπής, κλείνοντας το θέμα οριστικά.

«Αυτά που λέω στο YouTube καμιά φορά δεν τα θυμάμαι, γιατί τα έχω πει πριν 1-2 βδομάδες. Ξυπνάω το πρωί, τα βλέπω στα sites και λέω: τι έχει γίνει, γιατί με παίρνουν τηλέφωνο όλοι οι δημοσιογράφοι; Νιώθω σαν τους γέρους που έχουν Αλτσχάιμερ και δεν θυμούνται τι έχουν πει την προηγούμενη ημέρα», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Κάθε βδομάδα στο YouTube κάνω και μία διαφορετική ενότητα. Το κόνσεπτ αυτή τη βδομάδα ήταν: τι εντύπωση έχετε για μένα. Η Κατερίνα (Καινούργιου) λέει ότι της στέλνουν συνέχεια δημοσιογράφοι βιογραφικά για δουλειά. Ας πάρει κανένα καινούργιο παιδί, κανέναν καινούργιο δημοσιογράφο τότε στο πάνελ», τόνισε αμέσως μετά.

«Δεν ξέρετε τι καλό παιδί είναι αυτό, τι γλυκό πλάσμα είναι. Ο λόγος που τον ήθελα εδώ είναι το πόσο καλός άνθρωπος είναι και αυτό ίσως να μην είναι τόσο επαγγελματικό. Γενικά στην ομάδα μας προτιμάμε σίγουρα ένα καλό παιδί από ένα κακό παιδί που είναι πάρα πολύ καλός επαγγελματίας. Σταυρώστε μας», επισήμανε από την πλευρά της η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Δεν θέλω να γίνομαι αναπαραγωγή από το YouTube αλλά από το τηλεοπτικό πάνελ εδώ που βρισκόμαστε. Δεν θέλω να ξαναδώ να με σχολιάζουν μέσα από το YouTube, θέλω να είμαι καλός εδώ μαζί σου και αυτό με ενοχλεί πιο πολύ απ’ όλα», κατέληξε στο σχόλιό του ο Κωνσταντίνος Βασάλος.