Σίσσυ Χρηστίδου κατά Γιώργου Λιάγκα: «Ήταν άκομψο, δεν μπορείς να το κάνεις αυτό στον αέρα»

Σίσσυ Χρηστίδου

Δείτε όσα είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Για το “αστείο” που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας, με την αναφορά του στην Κατερίνα Καινούργιου, απάντησε σήμερα η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του “Χαμογέλα και πάλι”.

«Έχω ομορφύνει γιατί δεν κάνω τίποτα, έχω βγάλει τα γεμίσματα», είχε πει η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της, με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει στη δική του: «έχω βγάλει τα… τέτοια», μετά από ατάκα του Βαγγέλη Περρή, ότι έχει τις ομορφιές του.

Η Κατερίνα Καινούργιου, σε χθεσινές δηλώσεις της, είπε πως «θεωρώ πολύ άκομψο δύο άντρες να σχολιάζουν την εμφάνιση μιας γυναίκας».

Η Σίσσυ Χρηστίδου είπε σήμερα στην εκπομπή της: «Συμφωνώ με αυτό που είπε η Κατερίνα για τον Γιώργο Λιάγκα. Κι εγώ το βρήκα άκομψο. Μπορεί να είναι ένα αστειάκι που θα γίνει εκτός αέρα μεταξύ τους, αλλά αυτό στον αέρα δεν μπορείς να το κάνεις. Πόσω μάλλον όταν είναι και μια εκπομπή απέναντι από τη δική σου.

Είναι δύο άντρες που δεν έχουν δώσει τέτοια δείγματα, εκτιμώ… Ναι, εντάξει, μπορεί να έχουν δώσει. Και εμένα μου φάνηκε άκομψο και πολύ σωστή η τοποθέτηση της Κατερίνας, ότι εμένα δεν με αφορά».