Σίσσυ Χρηστίδου κατά Αχιλλέα Μπέου: «Θα τρελαθώ, οφείλει μία συγνώμη»

Χρηστίδου Μπέος

Η παρουσιάστρια ξέσπασε κατά του δημάρχου του Βόλου, σχετικά με την χειροδικία του σε βάρος νεαρού πλημμυροπαθή.

Την έντονη αντίδρασή της για το απαράδεκτο σκηνικό μεταξύ του Αχιλλέα Μπέου και ενός νεαρού πολίτη στον Βόλο εξέφρασε η Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια του MEGA θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια σχετικά με το χαστούκι που έριξε ο δήμαρχος του Βόλου σε πλημμυροπαθή κάτοικο της περιοχής, όταν ο δεύτερος του εξέφρασε την οργή του για την ολιγωρία στις πρόσφατες καταστροφές.

«Εγώ τώρα εδώ θα τρελαθώ! Νόμιζα ότι όταν ερωτηθεί, θα ζητήσει συγνώμη. Συνεχίζει να ισχυρίζεται ο κύριος Μπέος ότι αυτό ήταν λάθος του παιδιού και ότι είναι μεγαλόψυχος και τον συγχωρεί. Εγώ δεν μπορώ να δεχθώ ότι το 2023 όλο αυτό περνάει στην τηλεόραση σαν φυσιολογικό, «είμαι μεγαλόψυχος» ενώ έχει χειροδικήσει στο παιδί αυτό;», ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Ό,τι κι αν έχει κάνει ο κύριος Μπέος για τους κατοίκους εκεί στον Βόλο, που είναι και υποχρέωσή του στο κάτω-κάτω, μηδενίζεται όταν οι αντιδράσεις του είναι αυτές και χάνει και όποιο δίκιο μπορεί να είχε», σημειώνει σε υψηλούς τόνους η παρουσιάστρια του MEGA.

«Είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχει μετανοήσει για αυτό που έχει κάνει, ότι θεωρεί πως αυτή είναι η φυσιολογική αντίδραση και μία προειδοποίηση πως οποιοσδήποτε από εσάς μου επιτεθεί ξανά, αυτό θα συμβεί. Αυτές οι δηλώσεις είναι χειρότερες από την πράξη του», επισημαίνει η Σίσσυ Χρηστίδου εμφανώς εξοργισμένη.

«Αυτό το «μεγαλόψυχος» μπορεί να με τρελάνει. Οφείλει μία συγνώμη ο κύριος Μπέος», υπογραμμίζει η Σίσσυ Χρηστίδου κλείνοντας το θέμα και προχωρώντας στη θεματολογία της εκπομπής.