Σίσσυ Χρηστίδου: Η συγκινητική αναφορά στην ασθένεια της μητέρας της – «Έπασχε από μυελοδυσπλαστική λευχαιμία»

Σίσσυ Χρηστίδου

"Δίναμε πολύ μεγάλη μάχη με τον χρόνο, δεν μας έδιναν μία ημερομηνία και ήμασταν σε μία μόνιμη αναμονή".

Στην περιπέτεια υγείας που πέρασε η μητέρα της λίγο πριν «φύγει» από τη ζωή αναφέρθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια του MEGA, με αφορμή το ζήτημα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες με την έλλειψη προσωπικού στο νοσοκομείο παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», θέλησε να μοιραστεί το πρωινό της Κυριακής (11/2) και μέσα από την εκπομπή της τον Γολγοθά που βίωσε με το αγαπημένο της πρόσωπο.

«Κύριε Σκόνδρα, τώρα μου θυμίσατε μία πολύ μεγάλη περιπέτεια που πέρασα στη νοσηλεία της μαμάς μου και θέλω να τη μοιραστώ, γιατί μου θυμίζει αυτή την ιστορία που μόλις περιγράψατε», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Η μαμά μου είχε μυελοδυσπλαστική λευχαιμία, οπότε στόχος ήταν να γίνει μεταμόσχευση μυελού των οστών και δίναμε πολύ μεγάλη μάχη με τον χρόνο. Ήμασταν στο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη και διαπιστώθηκε από τους γιατρούς της ότι πρέπει πρώτα να κάνει αφαίρεση χολής», αφηγήθηκε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

«Ήταν ένα χειρουργείο ρουτίνας αλλά για να καταφέρει να κάνει τη μεταμόσχευση, που ήταν κρίσιμη για τη ζωή της, έπρεπε πρώτα να γίνει αυτό. Και το πρόβλημα λοιπόν ήταν η αναμονή που υπήρχε για το χειρουργείο χολής, γιατί δεν ήταν μέσα στα επείγοντα», τόνισε η Σίσσυ Χρηστίδου στο «Χαμογέλα και Πάλι».

«Δεν υπήρχε λοιπόν σειρά, έπρεπε να περιμένουμε και να περιμένουμε… δεν μας έδιναν και μία ημερομηνία, ήμασταν σε μία μόνιμη αναμονή. Ενώ από πίσω υπήρχε ένα σοβαρό χειρουργείο που έπρεπε να γίνει, υπήρχε μία αναμονή για τη χολή, γιατί η χολή δεν μπορούσε να μπει σε προτεραιότητα – και είναι λογικό – σε σχέση με άλλους ανθρώπους, οι οποίοι κινδύνευε άμεσα η ζωή τους», είπε κλείνοντας το θέμα η Σίσσυ Χρηστίδου, στέλνοντας την στήριξή της στο ιατρικό προσωπικό των νοσοκομείων.