Σίσσυ Χρηστίδου για Ναταλία Γερμανού: «Ανέλαβε μία ευθύνη στον αέρα και είπε ότι κάναμε λάθος, προφανώς δεν ισχύει»

Σίσσυ Χρηστίδου

"Μου θυμίζει στο σχολείο που θέλαμε να κάνουμε αποχή και είχαμε την απουσιολόγο που έλεγε ότι εμένα με νοιάζει τι λένε μόνο οι γονείς μου και οι καθηγητές" σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η χθεσινή τοποθέτηση της Ναταλίας Γερμανού για όσα άκουσε τις τελευταίες ημέρες έπεσε στο τραπέζι του Χαμογέλα και πάλι. Η Σίσσυ Χρηστίδου δήλωσε μπερδεμένη με τις αρχικές της δηλώσεις προ ημερών και τις χθεσινές της παρουσιάστριας του Alpha.

«Εγώ έχω μπερδευτεί ειλικρινά και με τη χθεσινή της τοποθέτηση. Είναι ένας άνθρωπος που αισθάνομαι ότι μπορώ να αποκωδικοποιήσω και πίσω από τις λέξεις της πολλές φορές γιατί έχουμε συνεργαστεί και την ξέρω αρκετά καλά. Τα σχόλια που προέκυψαν μετά είτε είχαν αγαπησιάρικη διάθεση είτε ήταν πιο επικριτικά έγιναν πάνω στο γεγονός ότι η ίδια η Ναταλία είπε για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα ότι καλά μας έκανε, ότι το αξίζαμε και ότι έπρεπε να μας συμπεριφερθεί με αυτόν τον τρόπο και ότι οι τηλεθεατές χειροκροτούν στα σαλόνια τους. Μπορεί εγώ να το πήρα λάθος, αλλά από εκεί κατάλαβα ότι αναλαμβάνει μία ευθύνη. Τι εννοούσε τελικά; Εννοούσε τις υπόλοιπες εκπομπές; Καλά σας είπε εσάς και εμείς είμαστε μία άλλη εκπομπή;» αναρωτήθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Ρωτώ με ειλικρίνεια και αγάπη γιατί κάνοντας τη χθεσινή τοποθέτηση με αυτόν τον τρόπο και ότι εμείς είμαστε μία άλλη εκπομπή. Άρα, όταν ανέλαβε αυτήν την ευθύνη στον αέρα, το έκανε από ευγένεια προς τους υπόλοιπους; Μπορεί επειδή είναι πολύ ευγενής να εννοούσε ότι η δική μας εκπομπή εξαιρείται και να ήθελε να πει: καλά σας έκανε. Αυτό αντιλαμβάνομαι. Μου φαίνεται όλο πολύ περίεργο. Αυτή η τοποθέτηση έρχεται σε αντίθεση με την προηγούμενη. Δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεται, ποιος την είπε υποκρίτρια ή να αλλάξεις εκπομπή. Κανείς δεν της το είπε. Η ίδια αισθανθήκαμε ότι ανέλαβε μία ευθύνη απέναντι σε αυτό που έγινε εκείνη τη μέρα και είπε ότι κάναμε λάθος. Προφανώς αυτό δεν ισχύει. Άρα, πρέπει να αποσυρθούν όλα τα σχόλια. Δεν δείχνει εδώ ότι συμφωνεί με τον Γιώργο Νταλάρα ή ότι αυτό το σχόλιο αφορά εμάς τους υπόλοιπους. Χθες εξαίρεσε την εκπομπή της από αυτό το σύνολο» πρόσθεσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Το πρώτο σχόλιο το είχα βρει γενναίο και ότι στέκεται απέναντι σε αυτό με αυτοκριτική και ειλικρίνεια. Μπορεί στα γραφεία να λέμε να μην παίξουμε ένα θέμα και να το προστατεύσουμε. Στον αέρα, όμως, είναι μια διαφορετική στάση και αυτό δεν είναι υποκριτικό. Μου θυμίζει στο σχολείο που θέλαμε να κάνουμε αποχή και είχαμε την απουσιολόγο που έλεγε ότι εμένα με νοιάζει τι λένε μόνο οι γονείς μου και οι καθηγητές.

Θέλετε να κάτσουμε και να αλλάξουμε ένα πλαίσιο; Ελάτε να το κάνουμε χωρίς τους τηλεθεατές. Είναι προσωπικές σκέψεις. Θεωρώ ότι η θέση της τώρα είναι πιο ξεκάθαρη. Αισθάνθηκε ότι βάλθηκε από τους συναδέλφους της, οπότε έχει κάθε δικαίωμα να απαντήσει, αλλά στενοχωριέμαι που τη βλέπω πικραμένη. Δεν περίμενα ότι θα το πάρει τόσο στραβά. Κανένας δεν είπε να αλλάξει η εκπομπή. Μια χαρά εξαιρετική είναι και πάει πολύ καλά» κατέληξε.