Σίσσυ Χρηστίδου: «Για να βγήκε να μιλήσει η Καινούργιου, την έπνιγε και θα έσκαγε αν δεν το έκανε»

Σίσσυ Χρηστίδου

"Την καταλαβαίνω, αλλά καμία φορά πρέπει να κρατήσεις όλα τα κομμάτια σου ενωμένα και να νικήσει η σιωπή γιατί καμία φορά είναι πιο δυνατή ό,τι κι αν πεις" σημείωσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Τα όσα δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου για την Δανάη Μπάρκα έπεσαν στο τραπέζι του Χαμογέλα και Πάλι. Η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε πως περίμενε να μην μιλήσει η Κατερίνα Καινούργιου, αλλά για να το έκανε ήταν κάτι που την έπνιγε.

«Αντιμετώπισα πολύ θετικά τη στάση της Κατερίνας, που αποφάσισε να μην τοποθετηθεί. Το βρήκα πολύ σημαντικό να μην το κάνει γιατί ξέρουμε ότι η Κατερίνα είναι ένας πολύ αυθεντικός άνθρωπος, που στον αέρα της εκπομπής της πραγματεύεται πολύ συχνά προσωπικά της ζητήματα και αυτό που αισθάνεται το αφήνει να περάσει απέναντι. Δεν θα το συγκρατήσει και δεν θα το κρύψει και είναι κομμάτι της ειλικρίνειάς της και της σχέσης που έχει χτίσει με το κοινό όλα αυτά τα χρόνια. Περίμενα να το διατηρήσει. Καταλαβαίνω ότι για να μην το κάνει και αποφασίζοντας να μιλήσει, την έπνιγε τόσο πολύ που θα έσκαγε αν δεν το έκανε και την ξεπέρασε» είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Είναι πιο δύσκολο το να μην μιλήσεις, αλήθεια, αλλά καμία φορά αξίζει ο κόπος. Την καταλαβαίνω, αλλά καμία φορά πρέπει να κρατήσεις όλα τα κομμάτια σου ενωμένα και να νικήσει η σιωπή γιατί καμία φορά είναι πιο δυνατή ό,τι κι αν πεις» πρόσθεσε η Σίσσυ Χρηστίδου.