Σίσσυ Χρηστίδου για Γιώργο Λιάγκα: «Θα μπορούσες να πεις κάτι, να μην είσαι αγενής»

Σίσσυ Χρηστίδου

Απασφάλισε η Σίσσυ Χρηστίδου για την στάση του παρουσιαστή...

Λίγο πριν την πρεμιέρα του Πρωινού στον ΑΝΤ1, η Σίσσυ Χρηστίδου παρατήρησε πως ο Γιώργος Λιάγκας δεν έμεινε να πει κουβέντα στους ρεπόρτερ που τον περίμεναν και ανάμεσα τους, βεβαίως, ήταν και η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» του MEGA.

Μάλιστα, στην πρεμιέρα της, η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την έκπληξη της στέλνοντας… με το γάντι ένα μήνυμα στον παρουσιαστή της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1. «Δεν μίλησε και θέλω να πω λίγο κάτι, γιατί μου κάνει εντύπωση. Δικαίωμα του, φυσικά, να μην μιλήσει, δεν μας κάλεσε εκεί, πήγαμε με το ζόρι όπως και οι υπόλοιπες εκπομπές. Εντάξει, έχει συμβεί σε όλους μας. Όμως τον Γιώργο, όταν αυτό συμβαίνει στην εκπομπή του, τον έχω δει πάρα πολλές φορές να το υπογραμμίζει και να λέει «εντάξει, έχουν κάτσει τα παιδιά εκεί τόσες ώρες για να τους κάνεις μια δήλωση». Οπότε περίμενα…».

«Θα μπορούσες να πεις κάτι και να μην είσαι αγενής και να φύγεις . Οπότε, όταν σαν παρουσιαστής κάνεις αυτό το σχόλιο συχνά σε ανθρώπους που δεν μιλάνε στη δική σου κάμερα, θα περίμενα ρε παιδί μου να πει ένα «καλησπέρα, είστε καλά». Μια καλησπέρα την είπαν όλοι» σημείωσε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του Μεγάλου Καναλιού.

Και η τηλεοπτική σεζόν… ξεκίνησε!