Σίσσυ Χρηστίδου για Φαίη Σκορδά: «Ήταν υποδειγματική, εγώ πολύ αμφιβάλλω αν θα τα ‘χα καταφέρει»

Χρηστίδου Σκορδά

"H Φαίη για να την προστατεύσει το έκανε, ούτε εγώ κατάλαβα γιατί δέχθηκε μετά αυτή την επίθεση, ειλικρινά", σχολιάζει η Σίσσυ Χρηστίδου για το δυσάρεστο περιστατικό στον αέρα του ΣΚΑΪ.

Στο ατυχές περιστατικό με την on-air λιποθυμία της Αφροδίτης Γραμμέλη στο πρωινό του ΣΚΑΪ αναφέρθηκαν η Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτες της εκπομπής της. Με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε η παρουσιάστρια για τον live χειρισμό του συγκεκριμένου σκηνικού, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να υποστηρίξει τη Φαίη Σκορδά και να αναγνωρίσει τη στάση της.

«Είχε πάρα πολύ γρήγορα αντανακλαστικά η Φαίη, προστατεύοντας πάνω απ’ όλα την Αφροδίτη. Δηλαδή γι’ αυτό έγινε. Όλο αυτό που αναφέρθηκε στα social media είναι γιατί δεν ασχολήθηκε με την Αφροδίτη. Μα ο στόχος ήταν να φύγει η κάμερα και το πλάνο από την Αφροδίτη», σχολιάζει η Σίσσυ Χρηστίδου για το δυσάρεστο περιστατικό.

«Φάνηκε ότι υπήρξε ένας πανικός και στο κοντρόλ και σκηνοθέτης έδωσε γενικό πλάνο. Δε μπορούσε να φύγει, δεν είχε πού να πάει ενδεχομένως. Καταλαβαίνεις ότι δημιουργείται ένας πανικός όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο απρόοπτο στον αέρα», τονίζει η παρουσιάστρια του MEGA.

«H Φαίη για να την προστατεύσει το έκανε, ούτε εγώ κατάλαβα γιατί δέχθηκε μετά αυτή την επίθεση, ειλικρινά», προσθέτει η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Υπήρχαν πάρα πολλοί άνθρωποι δίπλα της για να βοηθήσουν την Αφροδίτη. Εκείνη όφειλε να πάρει το πλάνο από την Αφροδίτη, να πάει τον τηλεθεατή αλλού. Και με υποδειγματικά αντανακλαστικά, επαναλαμβάνω, γιατί σε αυτό μπορείς να παγώσεις, όσο έμπειρος κι αν είσαι ως παρουσιαστής.

Όταν συμβεί κάτι τέτοιο στον αέρα, είναι δύσκολα διαχειρίσιμο. Δεν ξέρω αν μπορείς να διατηρήσεις την αντίληψη του «αέρα», να πάρεις το πλάνο, να πας στο επόμενο θέμα, εγώ δεν ξέρω αν θα είχα αυτή την ψυχραιμία. Πολύ αμφιβάλλω εάν εγώ θα τα ‘χα καταφέρει», παραδέχεται κλείνοντας η Σίσσυ Χρηστίδου.