Σίσσυ Χρηστίδου: Έτσι έριξε την αυλαία στο Έλα Χαμογέλα

Σίσσυ Χρηστίδου

"Ήταν μια δύσκολη χρονιά και για μένα προσωπικά -για δικούς μου προσωπικούς λόγους που δεν έχουμε μοιραστεί", είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Έπεσε οριστικά η αυλαία του Έλα Χαμογέλα στο OPEN, με την Σίσσυ Χρηστίδου να αποχαιρετά τους τηλεθεατές… και το κανάλι, το μεσημέρι της Κυριακής.

«Αυτή τη χρονιά μάς στηρίξατε πολύ, μας αγκαλιάσατε δυνατά, μας συγκινήσατε, μας στείλατε πολλά μηνύματα. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για μας λόγω της επικαιρότητας και όλων αυτών που έπρεπε να διαχειριστούμε, αλλά και για μένα προσωπικά -για δικούς μου προσωπικούς λόγους που δεν έχουμε μοιραστεί. Ήταν μια χρονιά που αισθάνθηκα μετά από τόσα χρόνια στην τηλεόραση πάρα πολύ ασφαλής, πάρα πολύ σίγουρη», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίου και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους ανθρώπους του καναλιού:

«Να ευχαριστήσω το OPEN γι’ αυτή τη συνεργασία που ήταν υπέροχη και συνεχίζει και είναι. Θέλω να ευχαριστήσω τον Νίκο Κοκλώνη για την συμπαραγωγή φέτος γιατί μας έδωσε πάρα πολλά πράγματα που θέλαμε. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον Ιβάν Σαββίδη. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος που γνώρισα, μου αφιέρωσε χρόνο, έμαθα προσωπικές του ιστορίες και εξηγούνται πάρα πολλά πράγματα για την πορεία του, από ό,τι κατάλαβα μέσα από την προσωπική μας επαφή. Τη διoiκηση του OPEN και την τωρινή και την προηγούμενη, όλες τις παραξενιές που έχετε ανεχτεί».

«Ευχαριστούμε πολύ. Να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι και θα τα πούμε ξανά τον Σεπτέμβριο. Πολλά φιλάκια», είπε στο τέλος η Σίσσυ Χρηστίδου.