Σίσσυ Χρηστίδου – Ένταση στον αέρα με τον Νίκο Συρίγο: «Πάλι δάχτυλο βλέπω, μειώνεις εμάς, την κουβέντα και την εκπομπή»

Σίσσυ Χρηστίδου

«Είναι άσχετο με τη συζήτηση και φαίνεται δεικτικό το να το τοποθετείς εδώ», λέει η Σίσσυ Χρηστίδου.

Με αφορμή τις νέες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Νίκος Συρίγος ήρθαν σε κόντρα στον αέρα του Mega. Και αυτό διότι ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε πως η εκπομπή δεν έδειξε τα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας για τη Μαρία Καρυστιανού και τα όσα είπε η ίδια στην εξεταστική της Βουλής για τα Τέμπη.

«Το πρόσωπο της εβδομάδας δεν είναι ο Γιώργος Νταλάρας, παρότι αυτόν ανέδειξαν οι εκπομπές ως πρώτο θέμα, αλλά η Μαρία Καρυστιανού, η τραγική μάνα που πήγε στην εξεταστική της Βουλής και είπε αυτά που θέλαμε να πούμε όλοι. Αυτό είναι το πρόσωπο της εβδομάδας. Επειδή το ανέφερε και ο Γιώργος Νταλάρας στη συνέντευξή του, αλλά δεν μπορέσαμε να το βάλουμε, προφανώς, είναι 53 λεπτά… Πρέπει να δίνουμε λόγο και έμφαση στα πρόσωπα τα πραγματικά, όπως είναι η Μαρία Καρυστιανού», είπε ο Νίκος Συρίγος.

Η Σίσσυ Χρηστίδου αντέδρασε και απάντησε: «Πάλι είναι ένα δάκτυλο εδώ και δεν μου αρέσει αυτό. Όντως ήταν συγκλονιστική η τοποθέτησή της, αλλά εμείς δεν το είδαμε εδώ. Το να το τοποθετείς σε αυτή την κουβέντα, μειώνει εμάς, μειώνει την κουβέντα, μειώνει το περιεχόμενο της εκπομπής, τον αρχισυντάκτη και τα λοιπά. Εμείς μιλήσαμε με τη γυναίκα και δεν ήθελε να μιλήσει. Λες ότι δεν ασχολούμαστε με αυτό το πρόσωπο, ενώ εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε. Είναι άσχετο με τη συζήτηση και φαίνεται δεικτικό το να το τοποθετείς εδώ».