Σίσσυ Χρηστίδου – Ελένη Τσολάκη: Τα είπαν για πρώτη φορά στον αέρα μετά την περσινή τους τηλεοπτική μάχη

Χρηστίδου Τσολάκη

"Σουηδία γίναμε! Στείλε και στη Μπέττυ Μαγγίρα φιλιά", είπε με χιούμορ η Σίσσυ Χρηστίδου.

Την Ελένη Τσολάκη φιλοξένησε στον αέρα της εκπομπής της η Σίσσυ Χρηστίδου. Οι δύο παρουσιάστριες, που για δύο τηλεοπτικές σεζόν βρέθηκαν απέναντι στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, μίλησαν για πρώτη φορά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στην επικείμενη πρεμιέρα της Ελένης Τσολάκη στο ΟΡΕΝ με το «Πρωινό ΣουΣού».

«Ακούστε τώρα τι θα γίνει… κοιτάξτε τώρα τι θα γίνει. Πάμε να υποδεχθούμε στην εκπομπή μας την Ελένη Τσολάκη», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου, με την Ελένη Τσολάκη να απαντά χαριτολογώντας: «Τι ωραίοι που είστε τα Σαββατοκύριακα βρε παιδιά!».

«Το πρώτο Σαββατοκύριακο που έμεινα σπίτι μού φάνηκε πολύ περίεργο. Είμαι πάρα πολύ αγχωμένη», τόνισε η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ, η οποία μπαίνει στη μάχη της καθημερινής πρωινής ζώνης την ερχόμενη Τετάρτη στις 09:50.

«Ξεκινάμε την Τετάρτη με πάρα πολλή αγωνία και πάρα πολύ άγχος. Επειδή είναι στα πράγματα που μου αρέσει και τα κάνω όλα αυτά τα χρόνια, θεώρησα την πρόταση ως μία φυσική εξέλιξη της δουλειάς», σημειώνει η Ελένη Τσολάκη αμέσως μετά.

«Είμαι πολύ ευτυχής που όλοι δέσαμε μεταξύ μας και φτιάξαμε αυτό το σύνολο. Είναι ξεχωριστές προσωπικότητες και ο συνδυασμός θα είναι πολύ ενδιαφέρον», σχολιάζει η Ελένη Τσολάκη για τους νέους της συνεργάτες στο πρωινό του ΟΡΕΝ και καταλήγει:

«Θα συμβούλευα στα παιδιά που θα αναλάβουν το νέο πρωινό του Σαββατοκύριακου στο ΟΡΕΝ να το απολαύσουν. Είναι κάτι πολύ δημιουργικό, κάνεις πολύ όμορφες σχέσεις από εκεί μέσα που μπορούν να σου δώσουν πολλά για τον χαρακτήρα και τη ζωή σου μετέπειτα».

«Σουηδία γίναμε! Στείλε και στη Μπέττυ Μαγγίρα φιλιά και να πάμε να δούμε τη Ναταλί Κάκκαβα μετά», είπε με χιούμορ η Σίσσυ Χρηστίδου.