Σίσσυ Χρηστίδου: «Έχει ξεφύγει η κατάσταση στις εκπομπές, θέλει μάζεμα»

Σίσσυ Χρηστίδου

"Κι εγώ νομίζω ότι έχουμε περάσει λίγο τη γραμμή γενικά σαν τηλεόραση, σαν εκπομπές" είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Θεοφάνους στην εκπομπή της για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Light, η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε ένα γενικότερο σχόλιο για τις εντάσεις που επικρατούν το τελευταίο διάστημα στην τηλεόραση.

«Δεν έχει άδικο κι εγώ δεν το παίρνω σαν σπόντα. Κι εγώ νομίζω ότι έχουμε περάσει λίγο τη γραμμή γενικά σαν τηλεόραση, σαν εκπομπές . Το λέγαμε και την προηγούμενη εβδομάδα, πόσες φορές σχολιάσαμε το παράθυρο στο παράθυρο, τι είπε η εκπομπή που είπε για την εκπομπή. Όντως έχει ξεφύγει η κατάσταση και θεωρώ ότι θέλει μάζεμα.  Πρέπει να ηρεμήσουμε όλοι λίγο. Εμένα όταν τσακώνονται τα παιδιά μου, λέω πήγαινε εσύ στο δωμάτιό σου κι όταν ηρεμήσετε θα βρεθούμε όλοι μαζί στο σαλόνι να το συζητήσουμε. Το λέω γενικότερα ότι αυτό το πράγμα μπορεί να εκτροχιαστεί. Δεν αφορά μόνο εμάς, αλλά κι όλους τους κλάδους» σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Αυτά που γίνονται την τελευταία εβδομάδα είναι προς όφελος των εκπομπών. Προφανώς, χαρακτηρισμοί και ασέβεια. Το σχόλιο και η κριτική είναι πάντα θεμιτά, απλά να μην υπερβαίνουμε το όριο» επισήμανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.