Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν παντρεύτηκα σκεπτόμενη ότι θα διαλυθεί ο γάμος μου, η ζωή με έφερε εκεί»

Σίσσυ Χρηστίδου

«Δε πέρασε αυτό από το μυαλό μου όταν έκανα οικογένεια», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Με αφορμή την ψήφιση του νομοσχεδίου για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» βγήκε ο πατέρας Σεραφείμ, προκειμένου να εκφράσει την άποψή του και την άποψη της Εκκλησίας. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε στο διαζύγιό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη.

«Εμένα ας πούμε, που είμαι μια διαζευγμένη μητέρα. Δεν οραματίστηκα αυτό για τη ζωή μου. Δεν παντρεύτηκα σκεπτόμενη ότι θα διαλυθεί ο γάμος μου, ότι θα μείνω μια δυο παιδιά και όλο αυτό θα πρέπει να το αντιμετωπίσω. Δε πέρασε αυτό από το μυαλό μου όταν έκανα οικογένεια.

Φαντάζομαι όλες οι γυναίκες που έχουν βρεθεί σε αυτή τη θέση. Με έφερε εκεί η ζωή. Δεν ήταν εύκολο, αλλά συνέβη. Αυτό για τη δική μου οικογένεια σημαίνει κάτι; Μειονεκτεί σε κάτι η δική μου οικογένεια; Ρωτάω εσείς σαν πατέρας πως με αποδέχεστε;», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Ο πατέρας Σεραφείμ απάντησε: «Είναι λάθος το ερώτημα, δεν μπορώ να το δεχτώ. Σας αποδέχομαι σαν παιδί του Θεού, όπως αποδέχομαι και όλους τους ανθρώπους».