Σίσσυ Χρηστίδου: Χαμός με το νευρικό γέλιο για την πρόταση γάμου του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Ιωάννα Τούνη

Σίσσυ Χρηστίδου

Η γλαφυρή περιγραφή του Δημήτρη Αλεξάνδρου προκάλεσε πανικό στο πλατό.

Την πρόταση γάμου και το ταξίδι τους στην Βενετία με την Ιωάννα Τούνη περιέγραφε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο Χαμογέλα και Πάλι κι η συζήτηση δεν άργησε να πάρει μια απρόσμενη τροπή με γέλια μέχρι δακρύων. Τα σχόλια που ακολούθησαν δεν μπόρεσαν να κρατήσουν την Σίσσυ Χρηστίδου από το να την πιάσουν τα γέλια χωρίς σταματημό.

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει. Δεν το ήξερε (σ.σ. η Ιωάννα). Δεν το φανταζόταν γιατί σου λέει δεν το έχει κάνει τόσο καιρό και ξέρει για το παιδί. Χάνεται ο ρομαντισμός όταν η Ιωάννα Τούνη τα θέλει όλα στην εντέλεια, που να πάω εγώ ένας κοινός θνητός να κάνω μια απλή σκέψη… Όχι δεν γονάτισα. Ήμουν μέσα στη γόνδολα και δεν το περίμενε. Εγώ είχα ζητήσει από το πράκτορά μας ένα τέλειο ξενοδοχείο με μπαλκόνι για να κάνουμε dinner έξω. Δεν υπήρχε μπαλκόνι. Έρχονται δύο κορίτσια για φωτογραφίες, που ήθελε να κάνει η Ιωάννα και λέω θέλω να κάνω πρόταση γάμου. Μου είπαν για ένα ωραίο μέρος στη γέφυρα αλλά ήθελε γόνδολα» είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Τα σχόλια που ακολούθησαν για τη γόνδολα και το αν θα μπορούσε να αρνηθεί η Ιωάννα Τούνη την πρόταση, έπεσαν βροχή. Η Σίσσυ Χρηστίδου έσκυψε μπροστά στο τραπέζι γιατί δεν μπορούσε να συνέλθει από το νευρικό γέλιο.