Σε αμηχανία ο Παντελής Καναράκης! Τι είπε μετά τη συνέντευξη – κόλαφο της Μουτίδου για το «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή»;

Παντελής Καναράκης

Ο Παντελής Καναράκης ήταν το πρόσωπο που αντικατέστησε τη Σοφία Μουτίδου στην παράσταση «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» στο ρόλο της μοιρολογίστρας.

Μετά την συνέντευξη – κόλαφο που έδωσε στην Φαίη Σκορδά η Σοφία Μουτίδου, αποκαλύπτοντας πως ο λόγος που έφυγε από την παράσταση ήταν ότι συνέβη κάτι που την προσέβαλε ηθικά, εργασιακά και προσωπικά, ο Παντελής Καναράκης εμφανίστηκε στο «Τι λέει;» με πιο μετρημένες δηλώσεις.

«Εγώ πήγα να κάνω το ρόλο της μοιρολογίστρας με την ψυχή στην Κούλουρη, δεν ξέρω, εφόσον το είπε η Σοφία, ισχύουν αυτά που είπε η Σοφία και δεν θα αμφισβητήσω, δεν θα σχολιάσω, δεν θα επικυρώνω δηλώσεις συναδέλφων. Εκείνο που ξέρω είναι ότι σε αυτό το έργο κάποιοι έχουμε κάνει διάφορους ρόλους, δηλαδή η Άννα Παναγιωτοπούλου τη μια ήταν η κόρη την άλλη έκανε την οικονόμο, η Κωνσταντίνα Χριστοφορίδου τη μία ήταν δημοσιογράφος, την άλλη έκανε και τη μία και την άλλη κόρη. Ο Ρήγας με τις αντικαταστάσεις το έχει πάρα πολύ» είπε ο Παντελής Καναράκης, ενώ δεν θέλησε να δώσει τροφή για περαιτέρω σχόλια όταν η Ελένη Τσολάκη τον ρώτησε: «Άκουσες αυτό που είπε η Σοφία ότι είναι γελοία η φράση ότι κάποιος αποχωρεί από μια παράσταση λόγω κούρασης και φόρτου εργασίας», κάτι που είχε αναφέρει ο ίδιος σε δηλώσεις του για τους λόγους αυτής της αντικατάστασης.

«Δεν το άκουσα. Δεν έχουμε μιλήσει, αλλά είμαι κουμπάρος της, την έχω παντρέψει. Την Σοφία την είχαμε παντρέψει πέντε άνθρωποι, μεταξύ αυτών και ο Ρήγας που παίζαμε μαζί στους «Σταύλους της Εριέττας Ζαΐμη». Ό,τι είπε η Σοφία, ισχύει. Τι να σου πω. Δεν θέλω να κάτσω να σκεφτώ γιατί το είπε εκείνο ή το είπε το άλλο. Αφού είπε αυτή τους λόγους που αποχώρησε, τους ξέρει πολύ καλύτερα από εμένα», είπε ο Παντελής Καναράκης σχετικά με τις τελευταίες δηλώσεις της Σοφίας Μουτίδου.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!