Σοφία Μουτίδου… κόλαφος για το «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή»!

Σοφία Μουτίδου

"Ο λόγος ήταν γιατί συνέβη κάτι, το οποίο με πρόσβαλε εμένα πολύ και ηθικά και εργασιακά και προσωπικά. Ήταν ένα πρόβλημα που είχα εγώ με την..."

«Σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα στο “Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή”, έχω παραιτηθεί κι έχω ζητήσει αντικατάσταση. Είναι δικό μου θέμα τι έγινε, πάντως, δεν θα είμαι πια. Δεν θα είμαι εγώ στο ρόλο της μοιρολογίστρας, έκλεισε αυτός ο κύκλος», δήλωσε πρόσφατα η Σοφία Μουτίδου Στη φωλιά των Κου Κου και όλοι μείναμε με την απορία. Τι ακριβώς έχει συμβεί και η ηθοποιός αποχώρησε από την παράσταση στη μέση της σεζόν; Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, η Σοφία Μουτίδου βρέθηκε στο Πρωινό και αποκάλυψε στη Φαίη Σκορδά κάποια πράγματα…

«Δεν σταμάτησα έτσι απότομα όπως φάνηκε, είχα δηλώσει παραίτηση από τον Γενάρη γιατί είχε συμβεί κάτι που με πρόσβαλε πολύ και δεν μπορούσα να συνεχίσω. Έτσι, ζήτησα παραίτηση και βρέθηκε αντικαταστάτης έναν μήνα και κάτι μετά. Δεν έφυγα γιατί αρρώστησα, ούτε γιατί έκανα δική μου παράσταση. Ο λόγος ήταν γιατί συνέβη κάτι, το οποίο με πρόσβαλε εμένα πολύ και ηθικά και εργασιακά και προσωπικά και δεν μπορούσα να συνεχίσω, ο δικός μου κώδικας δεν το επέτρεπε αυτό, παρόλο που είχα άψογη σχέση με τους συναδέλφους. Όταν κάτι σε ενοχλεί κάπου, έχει σημασία πόσο σε ενοχλεί, πόσο θίγεσαι, πόσο βαρύ ήταν αυτό που έγινε, ώστε να αποφασίσεις αν θα συμπαρασύρεις μαζί σου και το οικονομικό. Ήταν ένα πρόβλημα που είχα εγώ με την παραγωγή και δεν μπόρεσα να το λύσω, ήταν μια μεγάλη στεναχώρια που προκλήθηκε από κάτι και που ζύγισα το οικονομικό με τη στεναχώρια και νίκησε η στεναχώρια. Νίκησε το θίξιμο της αξιοπρέπειάς μου. Ζητώ συγγνώμη, αλλά αυτό που μου συνέβη ήταν πάνω από μένα. Το ότι είχα δέσει τη μοίρα μου σε ένα θέατρο, δεν σημαίνει ότι δεν θα πάω αλλού», είπε η Σοφία Μουτίδου.

Όταν η Φαίη Σκορδά ενημέρωσε τη Σοφία Μουτίδου για τις δηλώσεις που έκανε ο αντικαταστάτης της στο Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή, Παντελής Καναράκης, ότι η ηθοποιός έφυγε γιατί κουράστηκε, εκείνη απάντησε κατηγορηματικά: «Δεν είναι προσωπική προσβολή, είναι προσβολή επαγγελματική, η οποία είναι για να βγει στον ψυχολόγο, σε κάποιο δικηγόρο ίσως, αλλά όχι στην τηλεόραση. Είναι κάτι πολύ δυσάρεστο που έζησα εγώ, ήρθα σε πολύ άσχημη θέση. Δεν είναι θέμα φόρτου εργασίας, καμία σχέση. Είναι γελοία η φράση «κούραση» ή «φόρτος εργασίας», ο κάθε ηθοποιός κάνει τέσσερα πράγματα ταυτόχρονα. Δεν αφήνεις μια εργασία γιατί κουράστηκες».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…