Σασμός – Μαρία Πρωτόπαππα: «Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν τα spoiler»

Μαρία Πρωτόπαππα

"Δεν θέλει ο κόσμος να έχει περισσότερη περιέργεια;" αναρωτιέται η Μαρία Πρωτόπαππα.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Πρωτόπαππα στην κάμερα του Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη, το πρωί της Δευτέρας, με αφορμή την παράσταση «Φιλοκτήτης» με την οποία και θα περιοδεύσει ανά την Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι. Βεβαίως, η ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για τον Σασμό!

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Πρωτόπαππα σημείωσε χαρακτηριστικά πως » νομίζω πως για τον Σασμό ξέρω λιγότερα από όσα ξέρουν οι τηλεθεατές! Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν τα spoiler. Δεν θέλει ο κόσμος να έχει περισσότερη περιέργεια; Όταν ο τηλεθεατής δηλαδή βλέπει μια σειρά γιατί να ξέρει παρακάτω τι θα γίνει; Αναρωτιέμαι αν έχει αποτέλεσμα το να ξέρεις και να περιμένεις κάτι που έχεις ακούσει και αν είναι περισσότερο γαργαλιστικό».

«Για πολύ μεγάλο διάστημα τον τελευταίο καιρό δεν βάφομαι, φοράω ότι να ‘ναι με χρώματα και είμαι ένας κανονικός άνθρωπος ο οποίος τρέχει πάρα πολύ. Δεν προλαβαίνω να βαφτώ γιατί, αν βαφτώ το πρωί, θα ξεβαφτώ μόλις φτάσω στη δουλειά μου για να ξαναβαφτώ και μετά θα ξεβαφτώ για να ξαναβαφτώ στο θέατρο και θα… ξέβαφτω για να κοιμηθώ. Οπότε αυτό δεν νομίζω πως είναι πολύ υγιεινό. Και έτσι όμως να μην ήταν νομίζω πως δεν θα είχε πολλή σημασία. Δεν με απασχολεί καθόλου η εξωτερική μου εικόνα. Νιώθω μια τρομερά μεγάλη απελευθέρωση που δεν ασχολούμαι με το πως θα έπρεπε να είμαι».

«Πέρασα κρίση ηλικία στα 22, στα 28, στα 31, στα 36, στα 43 και πάει λέγοντας. Μέσα μου πολύ έντονα νιώθω όταν βιολογικά γυρίζω σελίδα. Το νιώθω πεντακάθαρα και είναι σαν να αλλάζει ο τρόπος που σκέφτομαι και αντιμετωπίζω τον εαυτό μου και την κοσμοθεωρία μου» συμπλήρωσε η Μαρία Πρωτόπαππα στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.