Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Περιμένουν παιδί; Γιατί πήγαν ταξίδι του μέλιτος στην Ιρλανδία;

Σάκης Τανιμανίδης

Πώς πέρασαν στον γάμο τους και τι απαντούν για τα κακεντρεχή σχόλια;

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, μετά τον λαμπερό γάμο στη Σίφνο, έφυγαν ταξίδι του μέλιτος στην Ιρλανδία. Γιατί επέλεξαν να κάνουν road trip σε αυτόν τον προορισμό, πώς πέρασαν στον γάμο τους, περιμένουν παιδί και τι απαντούν για τα κακεντρεχή σχόλια; Η Τίνα Μεσσαροπούλου και η κάμερα του Happy Day τους συνάντησαν στο αεροδρόμιο και μίλησαν για όλα.

«Περάσαμε καταπληκτικά, ηρεμήσαμε… Θέλαμε έναν ήρεμο προορισμό. Επειδή είχαμε κάνει 6 μήνες στον Άγιο Δομίνικο με ήλιο, άλλους 3 εδώ στην Ελλάδα με ήλιο και ζέστη, θέλαμε να πάμε κάπου να φορέσουμε ένα πουλοβεράκι. Ο γάμος μας ήταν ένα μαγευτικό διήμερο, πραγματικά ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Οι άνθρωποι που αγαπώ και με αγαπούν ήταν όλοι πολύ χαρούμενοι με τη χαρά μας, πέρασαν όλοι εκπληκτικά και γι’ αυτό είμαστε κι εμείς χαρούμενοι.  Στο διαδίκτυο και στα social media θα είχα αρχίσει να αγχώνομαι αν δεν άκουγα κάποιο αρνητικό σχόλιο. Διάλεξε τι από τα δύο θέλεις: να σε γουστάρουν όλοι οι άνθρωποι ή να έχεις προσωπικότητα; Δεν είναι αλήθεια ότι περιμένουμε παιδί, είναι σίγουρα μέσα στους στόχους μου, γι’ αυτό παντρεύεται κανείς ουσιαστικά», τόνισε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Η Χρίστινα Μπόμπα, από την πλευρά της, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενοι, θεωρώ ότι είμαστε ευλογημένοι και ευχαριστιέμαι την αγάπη του κόσμου και όλη την προσοχή που μας δίνουν και δεν με ενοχλεί τίποτα. Τα κακεντρεχή σχόλια κάποιες φορές μας ενοχλούν αλλά όταν δεν έχουν βάση και ουσία τα ξεπερνάμε».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…