Σάκης Αρσενίου: Εξοργισμένοι στο Breakfast@star με τον τραγουδιστή – «Μεσαίωνας» – «Έχω νεύρα απ’ όταν το είδα»

Σάκης Αρσενίου

«Μου κάνει εντύπωση που υπάρχει γυναίκα που είναι μαζί του», είπε η Λιλή Πυράκη για τον Σάκη Αρσενίου.

Η δήλωση που έκανε ο Σάκης Αρσενίου για το ότι είναι παλαιών αρχών και «θέλω η γυναίκα μου να ξέρει να μαγειρεύει και να σιδερώνει και να πλένει, να φροντίζει τον άντρα της και το παιδί της» εξόργισαν την ομάδα του Breakfast@star.

Δείτε ΕΔΩ όσα είπε ο Σάκης Αρσενίου

«Όταν ακούω αυτές τις δηλώσεις, με πάνε στον μεσαίωνα, γιατί είμαστε στο 2023. Θεωρώ ότι στις μέρες μας, αφού έχουμε την ισότητα, πρέπει να μαγειρεύουμε και οι δύο και πρέπει και οι δύο να είμαστε βοηθητικοί. Μου κάνει εντύπωση που ένα νέο παιδί σαν τον Σάκη Αρσενίου και ένας νέος πατέρας κάνει τέτοιες δηλώσεις και με πάει πολύ πίσω», είπε αρχικά η Μαίρη Αργυριάδου.

Η Λιλή Πυράκη είπε στη συνέχεια: «Και ακόμα πιο πολύ εντύπωση μας κάνει που υπάρχει και μια γυναίκα, η οποία είναι μαζί του και ακούει το ότι “θέλω να μαγειρεύεις, να σιδερώνεις, να με φροντίζεις, αυτός είναι ο ρόλος μου”».

Η Ελένη Χατζίδου είπε από την πλευρά της: «Έχω νεύρα από το πρωί που το είδα αυτό», ενώ ο Ετεοκλής Παύλου απευθύνθηκε στον Σάκη Αρσενίου: «Δοκίμασε και το άλλο που το κάνω εγώ, κάνε τα εσύ, έχει άλλη ομορφιά. Λάθος όλο! Δεν μπορώ αυτές τις απόψεις, με συγχύζουν».