Σάκης Αρσενίου: «Είμαι παλαιών αρχών, θέλω η γυναίκα μου να ξέρει να μαγειρεύει, να πλένει, να σιδερώνει»

Σάκης Αρσενίου

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τον γιο μου, είναι μια καινούρια ζωή», λέει ο Σάκης Αρσενίου.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή έδωσε συνέντευξη ο Σάκης Αρσενίου. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τη γυναίκα του, τη Λαμπρινή, και τον νεογέννητο γιο τους.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τον γιο μου, είναι μια καινούρια ζωή. Η σύζυγός μου είναι πραγματικά καλή μάνα, είναι και μικρή σε ηλικία, αλλά είναι σούπερ μαμά. Δεν σκέφτηκα από την αρχή ότι θέλω να κάνω παιδιά μαζί της, της το έχω πει κιόλας. Είχαμε μια φουσκωμένη κοιλίτσα και τώρα χαϊδεύουμε τον μικρό δίπλα μας», είπε αρχικά ο Σάκης Αρσενίου.

Ο Σάκης Αρσενίου είπε στη συνέχεια: «Το παιδί μοιάζει στον πατέρα μου και έχει και το όνομά του. Θα γίνει γάμος και βάπτιση μαζί του χρόνου. Ήμουν μέσα στον τοκετό ήταν φοβερή εμπειρία. Όταν ήρθε ο γιος μου και τον πήραμε αγκαλιά συγκινήθηκα, την ημέρα του εξιτηρίου ήταν τα γενέθλιά μου».

Κλείνοντας, ο Σάκης Αρσενίου ανέφερε: «Είμαι παλαιών αρχών, θέλω η γυναίκα μου να ξέρει να μαγειρεύει και να σιδερώνει και να πλένει, να φροντίζει τον άντρα της και το παιδί της. Έχουν φλερτάρει την Λαμπρινή όταν ήταν έγκυος, αντέδρασα όπως έπρεπε».