Ράνια Θρασκιά: Έσβησαν τα φώτα και τα είπε όλα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Τελικά, θα πάει καλεσμένη στην εκπομπή του ή μήπως θα τον καλέσει στη δική της;

Και σε μια στιγμή σκοτάδι απλώθηκε στο πλατό του ¨»Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ», οι τόνοι έπεσαν, οι φωνές έγιναν πιο ερωτικές και η Ράνια Θρασκιά κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση αν θα πάει καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ένα παιχνίδι ξεκίνησε μεταξύ παρουσιαστών και καλεσμένης που απέφευγε να μιλήσει για το θέμα. Τελικά, τα φώτα άναψαν και η Ράνια Θρασκιά δήλωσε:
«Δεν ξέρω αν θα πάω. Με έχουν καλέσει αλλά δεν είχαμε ολοκληρώσει την κουβέντα αυτή. Νομίζω ότι δεν θα πάω, δεν το ξέρω όμως. Πρώτον, γιατί δεν μου αρέσει να κάνω πολλές εμφανίσεις. Δεύτερον, αυτό που με κολλάει στο να πάω σε αυτή την εκπομπή -γιατί είμαι σίγουρη ότι θα περνούσα καλά, γιατί με τον Γρηγόρη έχουμε συνεργαστεί υπέροχα και έχουμε κάνει πολύ ωραία πράγματα στην τηλεόραση- είναι ότι ανοίγει μια τεράστια συζήτηση μετά από αυτό, στην οποία δεν θέλω να συμμετέχω. Δεν θα είμαι παρούσα σε κάθε σχόλιο κομψό ή άκομψο που θα ακουστεί, ούτε θέλω να μπω στη διαδικασία να χαλάω τη ζαχαρένια μου για να απολογηθώ αν είμαι ή δεν είμαι ελέφαντας. Αν πήγαινα, θα πήγαινα μόνο γιατί θα ήταν ένα πολύ ωραίο τηλεοπτικό reunion με έναν άνθρωπο που έχουμε κάνει πολύ ωραία πράγματα στην τηλεόραση και θα περνούσα ωραία σίγουρα. Το από 'κει και πέρα όμως, ξέρω ότι θα με πονοκεφαλιάσει τόσο πολύ, που λέω «ας κάτσω σπίτι μου»! Στη δική μου εκπομπή δεν τον έχω καλέσει γιατί θα ξεκινούσε το ίδιο κύμα συζητήσεων. Δεν έχει νόημα».

Και όλα αυτά, ενώ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου!