Γρηγόρης Αρναούτογλου: Απάντησε για Νότη Σφακιανάκη και Παντελή Παντελίδη

Τι είπε για την κριτική που δέχτηκε από τον φίλο του, Αντώνη Κανάκη;

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πέρασε το Σάββατο το κατώφλι του «Σπίτι μου σπιτάκι μου» της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και μίλησε ανοιχτά για όλους και για όλα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν τα όσα είπε ο παρουσιαστής για αυτούς που τον κατηγόρησαν επειδή κάλεσε στην εκπομπή του τον Νότη Σφακιανάκη. «Πολλοί από τους δημοσιογράφους που μίλησαν για το ότι έφερα τον Σφακιανάκη, παρακαλούσαν επί ένα μήνα να πάει σε αυτούς. Μου φαίνεται τόσο γελοίο σε μια δημοκρατική χώρα να λέμε ποιος είναι αυτός που θα ορίσει ποιον θα καλέσεις σήμερα να έρθει να μιλήσει στην τηλεόραση. Θα μου πεις εσύ από πριν αν θα φωνάξω εγώ την Κωνσταντίνα ή όχι επειδή εσύ δεν τη γουστάρεις ή επειδή εσύ νομίζεις ότι θα πει κάτι πολιτικά που δεν σε εκφράζει; Τι λέτε ρε παιδιά; Το ότι θα υπάρχει κάποιος που θα αποφασίζει ποιος είναι αυτός που θα βγαίνει στα κανάλια… έμεινα άναυδος»! 

Για την κριτική που δέχτηκε από τον φίλο του Αντώνη Κανάκη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αρκέστηκε να πει μόνο πως: «Λόγω της φιλίας που έχω με τον Αντώνη κι επειδή αυτές τις συζητήσεις τις κάναμε και εκτός τηλεόρασης, δεν θα ήθελα να μιλήσω για τον Αντώνη. Το μόνο που απάντησα ήταν για την κόκκινη γραμμή και για τους καλεσμένους των εκπομπών». 

Ο Γρηγόρης απάντησε και σε αυτούς που λένε ότι προσέγγισε την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη για να του δώσουν συνέντευξη. Δείτε στο βίντεο τι είπε:

https://www.youtube.com/embed/owhGXdNomaE