Πρεμιέρα για το Celebrity game night. Αλλάζει μέρα προβολής

Η Σμαράγδα Καρύδη, μετά από την περσινή επιτυχία, υποδέχεται και πάλι τους celebrities φίλους της και παίζουν μέχρι τελικής πτώσεως, από το Σάββατο 1 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο, στις 21:00.
Ερωτήσεις, τραγούδι, μαντεψιές, παντομίμα, ταξίδια στο χρόνο, όλα έχουν τη θέση τους στο απόλυτο game show της ελληνικής τηλεόρασης.

Φέτος, στα παιχνίδια που έχουμε ήδη αγαπήσει (Κάνε μου λιγάκι Ντου, Της Παντομίμας, Μικροί Πικάσο, I Love Tv, Εδώ το΄ χω, Πες μου μια Λέξη, Χτύπα κι Άλλο κ.α.) προστίθενται έξι καινούρια που θα κάνουν τις celebrity νύχτες μας ακόμη πιο απολαυστικές.

Κάθε εβδομάδα δυο παίκτες και έξι celebrities μαζί με τη Σμαράγδα, αλλά και με τη συμμετοχή του κοινού που βρίσκεται στο πλατό, παίζουν ασταμάτητα. Το παιχνίδι συνοδεύουν οι ήχοι της ορχήστρας του Τόνυ Κονταξάκη.

Καλεσμένοι της Σμαράγδας στο πρώτο επεισόδιο είναι ο Μάρκος Σεφερλής, ο Θοδωρής Αθερίδης, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο Λάμπρος Φισφής και η Demy.
Όλοι μαζί ταξιδεύουν στο χρόνο με το «timeline», παίζουν «παντομίμα», τραγουδούν κάνοντας «ντου» και ξετρελαίνονται με το νέο παιχνίδι «clue boom».

Celebrity Game Night
Πρεμιέρα το Σάββατο 1 Νοεμβρίου στις 21:00