Power of Love: Αυτή είναι η απόφαση της παραγωγής για τον Ίονα μετά τον καβγά με τον Παύλο!

Power of Love

"Τελεσίγραφο" από τη Μαρία Μπακοδήμου σε όλους τους παίκτες!

Το πρωτοφανές επεισόδιο που σημειώθηκε στο Power of Love με τον Ίονα και τον Παύλο δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τους ανθρώπους της παραγωγής, οι οποίοι έπρεπε να αποφασίσουν αν θα μείνει ή όχι στο παιχνίδι ο Ίον. Η Μαρία Μπακοδήμου, λοιπόν, μπήκε σήμερα στο σπίτι των αντρών, προκειμένου να τους γνωστοποιήσει την απόφαση της παραγωγής. Η γνωστή παρουσιάστρια τους ανακοίνωσε πως ο Ίον θα δεχτεί κίτρινη κάρτα και δεν θα αποβληθεί από το παιχνίδι.

Πρωτοφανής καβγάς στο Power of Love! Έξω φρενών ο Ίον κινήθηκε απειλητικά προς τον Παύλο…

«Ηρεμήστε γιατί εδώ είναι το Power of Love. Δεν χρειάζεται η ένταση, δεν χρειάζεται η κόντρα. Δεν θέλω καβγάδες, είναι μέσα στους όρους, είναι μέσα στους κανόνες, θέλω πάρα πολύ να συνεχίσετε οι υπόλοιποι και οι δύο που έχουν παρεκτραπεί να μπουν σε αυτό το κλίμα, να συνεχίσετε να είστε σε ένα παιχνίδι συμπαίκτες. Ελπίζω ότι δεν θα ξαναγίνει. Χθες ήταν έντονη μέρα, ήρθα σε πολύ δύσκολη θέση και ήταν κάτι που δεν περίμενα ότι θα ζήσω εδώ μέσα.

Ελπίζω, εύχομαι και θα το φροντίσω κι εγώ και η παραγωγή να είναι η τελευταία φορά γιατί θέλω να τηρούνται οι κανόνες, να είστε όλοι ευπρεπείς και να σέβεστε ο ένας τον άλλον. Να ακούτε τη γνώμη του άλλου ακόμα κι αν διαφωνείτε. Δεν θέλω ξανά να υπάρξει απειλή ή υπόνοια βίας. Εδώ μέσα δεν θα ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Σας είπα χθες ότι θα σκεφτούμε τι θα γίνει με τον Ίονα, ποια θα είναι η συνέπεια αυτής της συμπεριφοράς. Ο Ίον θα πάρει μια κίτρινη κάρτα γι’ αυτό που έγινε», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

«Ελπίζω αυτό που έγινε χθες με εμένα και τον Παύλο να είναι η κορύφωση και το τελευταίο συμβάν», ήταν το σχόλιο του Ίονα.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το Power of Love!