Πρωτοφανής καβγάς στο Power of Love! Έξω φρενών ο Ίον κινήθηκε απειλητικά προς τον Παύλο…

Power of Love

Άναψαν τα αίματα στο σπίτι! Παραλίγο να ξεφύγει η κατάσταση και να έχουμε "χοντρό" επεισόδιο.

Οι εντάσεις που υπάρχουν από την αρχή του παιχνιδιού ολοένα και κορυφώνονται στο Power of Love. Tο βράδυ της Τρίτης εκτυλίχθηκε ένας πρωτοφανής καβγάς που μέχρι σήμερα δεν έχουμε ξαναδεί στο σπίτι της… αγάπης. Συγκεκριμένα, ο Ίον Γεωργίου εκνευρίστηκε με τον Παύλο Παπαδόπουλο και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του.

«Έτσι και ξαναμιλήσεις άσχημα θα παίξουμε μπουνιές στο λέω», είπε ο Ίον και στην συνέχεια σηκώθηκε και σε έξαλλη κατάσταση πήγε προς το μέρος του Παύλου, ο οποίος γελούσε ειρωνικά. Οι υπόλοιποι παίκτες προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα και μπήκαν ανάμεσα τους για να τους χωρίσουν.

«Όταν θα βγούμε από δω έλα και ξανά πες το μου», είπε ο Παύλος προκαλώντας ξανά την οργή του Ίονα, ο οποίος για ακόμα μια φορά κινήθηκε εναντίον του αλλά τον συγκράτησε ο Φίλιππος.

Στην συνέχεια, η Μαρία Μπακοδήμου μπήκε και πάλι στο σπίτι παικτών και είπε στον Ίονα ότι με την συμπεριφορά του ξεπέρασε τα όρια και πως αύριο θα του ανακοινώσει αν θα παραμείνει στο παιχνίδι ή αν θα φύγει. Ο παίκτης απολογήθηκε για την αντίδρασή του και ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το Power of Love!