Πέτρος Κωστόπουλος για κόντρα Σεφερλή – Ουγγαρέζου: «Ότι αρχίζει ωραία, τελειώνει με πόνο»

«Ο Δημήτρης δεν είναι εύκολο παιδί. Είναι πολύ καλό παιδί, έχει πλάκα, αλλά είναι δύσκολο παιδί».

Έμεινε στο τιμόνι της πρωινής εκπομπής του Mega κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν. Ο Πέτρος Κωστόπουλος που συνεργάστηκε στο «Πρωινό mou» με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ενώ στην αρχή της φετνής σεζόν κοντραρίστηκε με τον Μάρκο Σεφερλή, απαντώντας σε ερώτηση για τη νέα τηλεοπτική κόντρα, αναφέρει:

«Ο Δημήτρης δεν είναι εύκολο παιδί. Είναι πολύ καλό παιδί, έχει πλάκα, αλλά είναι δύσκολο παιδί. Από την άλλη μεριά, ο Μάρκος τον έβγαλε στη σέντρα. Καμιά φορά στην τηλεόραση κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας σαν να μην έγινε τίποτα. Ίσως δεν τον είχε ειδοποιήσει. Αν τον είχε ειδοποιήσει θα μπορούσαν να το συζητήσουν».

«Εγώ θα έλεγα να κουλάρουν. Τους έχουν μείνει ακόμα 23 και κάτι μέρες σκάρτες. Ότι αρχίζει ωραία, τελειώνει με πόνο έλεγε ένα τραγούδι παλιό. Δεν πρέπει να τελειώσει έτσι, πρέπει να τελειώσουν καλά την εκπομπή και του χρόνου να πάνε γι' άλλα. Ο καθένας πήρε νομίζω φέτος τα μαθήματά του. Ο λαός δίνει τα μηνύματα, ξέρει ποια εκπομπή έκανε μεγαλύτερα νούμερα, ποια έκανε μικρότερα, ο λαός έχει πάντα δίκιο και πίσω έχει η αχλάδα την ουρά».