Πέτρος Φιλιππίδης: «Είπα μια βλακεία! Το μετάνιωσα»!

Ο Πέτρος Φιλιππίδης απολογείται για τη φράση που είπε στην Ελένη Μενεγάκη και ειρωνεύεται εκ νέου τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο.

Ποδαρικό στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα έκανε σήμερα ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο δημοφιλής ηθοποιός έμεινε πάνω από μία ώρα στο πλατό της εκπομπής και όπως ήταν αναμενόμενο κουβέντιασε με τους παρουσιαστές για τα πάντα.

Ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τον Πέτρο Φιλιππίδη για τη φράση που είχε πει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη πριν από μερικές μέρες ότι «Ο κάθε πικραμένος σου μιλάει στο twitter σαν να νομίζει ότι σε ξέρει και να σου πει ό,τι νάναι. Επειδή μπορεί το 99.9% αυτών να είναι ηλίθιοι, να μην μπω όλοι… δεν μπορώ άλλο»!. Ο ηθοποιός, σε απολογητικό ύφος είπε: «Είπα μια βλακεία. Το μετάνιωσα! Ήταν υπερβολή».

Λίγο αργότερα, στην κλασική ερώτηση του ζεύγους για τους τρεις καλύτερους ηθποιούς στην Ελλάδα, ο Πέτρος Φιλιππίδης επανήλθε στην κόντρα του με τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο λέγοντας ότι θεωρεί τον νεαρό ηθοποιό τον καλύτερο στη χώρα μας. «Πρώτα είναι ο Μπουσουλόπουλος, μετά ο Γιάννης Μπέζος και μετά εγώ», είπε χαρακτηριστικά. 

Δείτε το βίντεο:

http://www.youtube.com/embed/3oQ5t_7OSsw

Διαβάστε ακόμα:

Πέτρος Φιλιππίδης: Το 99,9% στο twitter είναι ηλίθιοι!

Εξοργίστηκε ο Φιλιππίδης με τον Μπουσουλόπουλο!

Ο Μπουσουλόπουλος ξέχασε ποιος γράφει τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί!