Πέτρος Φιλιππίδης: Το 99,9% στο twitter είναι ηλίθιοι!

Ο Πέτρος Φιλιππίδης...ξαναχτυπά! Ο καλύτερος ηθοποιός όλων των εποχών, έσβησε το twitter επειδή...

το 99,9% όσων το χρησιμοποιούν είναι ηλίθιοι… Ο κάθε πικραμένος να σου μιλάει σαν να νομίζει ότι σε ξέρει και να σου πει ό,τι νάναι. Επειδή μπορεί το 99.9% αυτών να είναι ηλίθιοι, να μην μπω όλοι…»! Είναι σαφές ότι μετά από το μεγαλείο του ταλέντου του, ο κύριος Φιλιππίδης, τώρα ήρθε η ώρα να εξάρει και την εξυπνάδα του.

Σαφώς κατατάσσει τον εαυτό του στο 0,1% των μη ηλιθίων, αφού το άλλο 99,9% -μέσα σε αυτούς στατιστικά θα είναι και η Ελένη Μενεγάκη και η Κατερίνα Ζαρίφη που κάθονται δίπλα του- είναι ηλίθιοι. Δεν φτάνει που είναι ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες ηθοποιούς -όπως λέει ο ίδιος- που θα μείνει στην Ιστορία με τους «Ιππής» -όπως πάει λέει ο ίδιος-! Αλλά είναι και εκ των εξυπνοτέρων! 

Το δεύτερο κομμάτι στην συζήτηση περί…twitter έχει να κάνει με τους αριστερούς και τα κινητά των…700 ευρώ! Σύμφωνα με τον τεράστιο ηθοποιό «για να κάνεις twitter, το τηλέφωνό σου πρέπει να κοστίζει τουλάχιστον 700 ευρώ. Όχι λέω, γιατί είμαστε όλοι αριστεροί…»!

Πρώτον, ας ενημερώσει κάποιος τον Πέτρο Φιλιππίδη, ότι στο twitter μπορείς να μπεις και από τον υπολογιστή σου, τον απλό και ταπεινό και δεύτερον ότι ακόμα και τα πιο απλά και φθηνά κινητά (και των 77 ευρώ) μπορούν να μπουν στο ίντερνετ. Θα΄πρεπε να το γνωρίζει, αφού άλλωστε ένα τέτοιο «παντόφλα» έχει και ο ίδιος…

Αυτό είναι ο ηθοποιός! Ταπεινός και σεμνός πάνω απ’ όλα. Καμαρώστε τον…