Πέτρος Φιλιππίδης: «Δε με προτιμούν οι σκηνοθέτες του σινεμά»

Ποια δουλειά του παραδέχτηκε πως δεν έκανε επιτυχία;

Καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη ο Πέτρος Φιλιππίδης αναφερόμενος στον αριθμό ταινιών που έχει κάνει, όταν το ανέφερε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος είπε πως «Δε με προτιμούν οι σκηνοθέτες του σινεμά» ενώ συνεχίζοντας απάντησε στην Ελένη για τα χαμηλά νούμερα τηλεθεάσης της σειράς «Καλές Δουλειές» που έκανε στον ΑΝΤ1…

«Εγώ δε νομίζω ότι πήγε κάτι λάθος. Εννοείς ότι δεν πήγε τόσο καλά στα νούμερα. Γιατί η σειρά ήταν καλή. Από εκεί και πέρα… μπορεί και η προώθηση της σειράς, μπορεί ακόμα και το ότι το 50 -50 δύσκολα ξεπερνιέται και στη συνείδηση και στα μάτια, αφού παιζόταν παράλληλα κάθε μέρα. Το 50 – 50 είναι κάτι το αξεπέραστο και για εμάς και για την τηλεόραση γενικότερα, νομίζω είναι ίσως και στις πέντε πιο αγαπημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης» είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης και συμπλήρωσε «Μπορεί να μην άρεσε η σειρά, δεν αποκλείεται. Μπορεί να μην άρεσε όλο αυτό το πράγμα. Συμβαίνει. Μπορεί ακόμα και το ότι κάποιους ηθοποιούς να τους έχουν συνδυάσει με κάποιο συγκεκριμένο κανάλι. Εγώ έκανα μια σειρά στο ΑΝΤ1 μετά από πάρα πολλά χρόνια που έκανα σειρές στο MEGA και πετυχημένες σειρές»

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε ακόμα και στον ρόλο του στο 50 – 50 λέγοντας πως έχει μείνει χαραγμένος στη μνήμη του κοινού και λόγω των επαναλήψεων ενώ εντελώς ακομπλεξάριστος είπε πως ούτε ο κινηματογραφικός ρόλος του Ακάλυπτου έκανε επιτυχία σε αντίθεση με τον τηλεοπτικό από τον Αντώνη Καφετζόπουλο.

Δείτε όσα είπε στην Ελένη:

//www.youtube.com/embed/PfzK8OrB0Pc